Una formació sorgida del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu va tornar a ser protagonista en una nova edició del Jazz&Food, ideat pel Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona i emmarcat dins de les Festes de La Mercè, que enguany es va celebrar al Moll de la Fusta de Barcelona el passat dilluns 25 de setembre.
En aquesta ocasió va ser el Liceu BLAM Collective l’encarregat de representar al Conservatori en el cartell d’aquesta jornada lúdica, musical i gastronòmica que congregà milers de persones i que va compartir escenari amb Dàmaris Gelabert, Sant Andreu Dixie Band, The Big Easy’s Crew, Raúl Rodríguez 3f Power Trio i Muv.
El Liceu BLAM Collective és una formació de l’àmbit de la música moderna, on els estudiants són dirigits pels professors Pedro Campos i Alex Dee, i es presenta com un esclat de músiques ple d’influències de la Black American Music i la música afroamericana en general. Es tracta d’una formació que ha irromput en el cosmos del Conservatori Superior Liceu com una de les grans apostes, i que va comptar inicialment amb l’acompanyament artístic i musical de Michael League, fundador de la banda de renom Snarky Puppy. En aquesta ocasió van interpretar un monogràfic dedicat al repertori synth funk dels anys 80.
Properament, aquesta formació també participarà en la programació del Liceu Jazz Masterclasses & Concerts que s’emmarca en l’estreta col·laboració que la Fundació Conservatori Liceu manté des de fa 12 anys amb el Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, amb el mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat. Concretament, actuarà el 29 de novembre al Live Room Conservatori Liceu.