Jam Session amb Víctor de Diego

Víctor de Diego & Alumnes del Conservatori Liceu

Victor de Diego a les Liceu Jam Sessions al Cafè del Conservatori!

Aquest saxofonista i professor del centre ha desenvolupat la seva activitat professional liderant els seus propis grups i col·laborant amb un gran nombre de formacions musicals de tot tipus, amb les quals ha tocat en prestigiosos festivals internacionals de jazz.

La seva carrera professional començà el 1984 en grups com Pork Pie Hat, Infussion i el Quartet Creixent, amb els quals obtingué nombrosos premis, com el Premi al Millor Solista al Festival de Donostia-Sant Sebastián el 1986, el Premi Especial de la Crítica al Festival d’Eivissa el 1987 i el 2n Premi del Concurs de Grups del Festival de Getxo 1986, entre d’altres a Mallorca i Eivissa.

El 1986 i 1987 treballà amb l’Orquestra Simfònica de Bilbao sota la direcció del mestre Enrique García Asensio, amb el Ballet Contemporani de Barcelona el 1994 i amb l’Orquestra de Cambra del Teatre lliure de Barcelona amb Josep Pons el 1992, 2003 i 2004. També col·laborà amb l’Orquestra simfònica de l’Estat rus sota la direcció de Mstislav Rostropòvitx al Teatre Euskalduna de Bilbao l’any 2001.

De la mateixa manera, treballà com a músic d’estudi per a TVE, TV2, ETB, TV3 i Canal 33 en diversos programes musicals, i ha treballat amb grups de teatre i artistes com Armando Manzanero, Moncho, Olga Guillot, Nina, Joan Manuel Serrat, Pedro Guerra o Amaia, amb la qual realitzà nombroses gires per tot Espanya entre els anys 1986 i 1992.

A partir de 1988 fixà la seva residència a Barcelona, on ha desenvolupat la seva activitat professional liderant els seus propis grups i col·laborant amb músics com Steve Brown, Jordi Bonell, Sean Levitt, Jimmy Owens, Jordi Rossy, Lluís Vidal, Javier Colina, Carles Benavent, Perico Sambeat, Kevin Hayes o Al Foster.