Estudiants i graduats del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu seran els protagonistes musicals de La cuina de Rossini al Gran Teatre del Liceu. Aquest espectacle és fruit del conveni de col·laboració a tres parts entre la Fundació de Música Ferrer-Salat, la Fundació Conservatori Liceu i el Gran Teatre del Liceu, conveni que es proposa oferir oportunitats als graduats i estudiants avançats del Centre Superior Liceu per a que adquireixin experiència professional amb tota l’exigència pròpia de les produccions del Gran Teatre.
L’espectacle, dirigit escènicament per David Selvas i musicalment per Andreu Gallén, ens explica la història de dos joves, en Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini. Una història màgica i plena de contrastos on els joves protagonistes s’adonaran que la diferència els enriqueix i en la qual modernitat i tradició es troben per entendre’s i complementar-se. Valors com la passió per la música, els hàbits saludables, la superació i el respecte els acompanyaran en aquesta aventura.
La cuina de Rossini compta amb la participació de Neus Navarrete (Graduada i Màster en Violí i becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat), Pol Coronado (Violí de Quart curs i becari de la Fundació de Música Ferrer-Salat ), Elena Lasheras (Viola de Quart curs i becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat), Violeta Albert (Graduada en Violoncel i becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat ), Enric Bassacoma (Contrabaix de Quart curs i becari de la Fundació de Música Ferrer-Salat ), Josep Portella (Graduat i Màster en Flauta i becari de la Fundació de Música Ferrer-Salat), Clara Soler (Clarinet de Tercer curs), Marc Anguera (Graduat en Trompa) i Albert Muñoz (Graduat en Fagot), Mar Esteve (Graduada en Cant i becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat) i José Manuel Guinot (Màster en Òpera).
Amb aquest projecte es veuen realitzats els ideals de la Fundació Conservatori Liceu per fomentar la professionalització dels estudiants donant-los oportunitats de mostrar en els escenaris durant els seus estudis allò que aprenen a l’aula.
* DIFERENTS HORARIS:
08/01/23 – 11 h
14/01/23 – 11 h
15/01/23 – 10:15 h i 12:15 h
21/01/23 – 11 h