Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 30 Julio 2018 09:08

El Drop Collective, format per alumnes del Conservatori Liceu, actuarà a les Festes de La Mercè

El proper 24 de setembre el grup Drop Collective, format per estudiants del Conservatori Liceu, actuarà a l'escenari instal·lat al Moll de la Fusta de Barcelona en el marc del cicle 'Música Mercè' de les Festes de La Mercè de la ciutat comtal.

Amb aquest concert continua un any més la col·laboració del Conservatori Liceu amb la Festa Major de la ciutat, que en les seves darreres edicions ha permès a molts estudiants del centre accedir a la pràctica concertística professional a través de la seva programació musical oficial. Es tracta d'una gran oportunitat pels grups sorgits a les aules del centre, que poden així mostrar al públic el seu talent, a més de ser una contribució inestimable a l'oferta cultural de Barcelona, un dels pilars del Conservatori Liceu.

En aquesta ocasió, podrem gaudir del concert d'un grup que ja acumula una llarga i exitosa experiència en l'escena barcelonina i que enguany també tindrà l'oportunitat de participar al proper Jazz&Food, el clàssic tret de sortida del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona en la que serà la seva cinquantena edició.

Drop Collective és un projecte que explora la fusió de la música jamaicana amb el Jazz. La banda, amb seu a Barcelona, està formada per 10 músics d'arreu de Catalunya, Aragó i País Basc que han gestat i format el grup durant els seus estudis de música al Conservatori Liceu, que també és la seu on realitzen habitualment els seus assajos. El seu repertori està compost d'arranjaments originals de temes clàssics passats pel filtre de l'ska i el reggae, a través d'una mescla que explota tots els recursos dels seus instruments i que ofereix com a resultat una sòlida base rítmica i una potent secció de vents. Aquest 2018, a més, presenten el seu primer disc STORMIN' (La Panchita, 2018).

Més informació:
Concert "Conservatori Liceu: Drop Collective", dins de "Música Mercè" (Ajuntament de Barcelona)

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web