Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Martes, 10 Julio 2018 09:06

El Conservatori Liceu acollirà la Jove Orquestra Simfònica de Zhejiang en la seva gira internacional

Com a part del conveni de col·laboració institucional firmat entre ambdues institucions, aquest mes de juliol el Conservatori Liceu acollirà la Jove Orquestra Simfònica de Zhejiang en el seu pas per Barcelona durant el transcurs de la gira internacional que està realitzant enguany per Espanya.

Durant la visita d'aquesta destacada orquestra xinesa es realitzaran activitats com són diverses classes magistrals que rebran els joves músics, i que seran impartides per professors del Conservatori Liceu, i la celebració d'un concert a l'Auditori del centre el proper 26 de juliol, on tots els barcelonins podrem gaudir del repertori d'aquest conjunt amb l'al·licient de veure els joves músics xinesos compartir escenari amb alguns alumnes del Centre Superior del Conservatori Liceu.

Aquesta formació va ser fundada el 2014 com a divisió juvenil de l'Orquestra Simfònica de Zhejiang (amb seu a Hangzhou), guiada pel Comitè de l'Educació d'Art del Departament d'Educació de Zhejiang i amb l'objectiu d'oferir una plataforma de formació d'alt nivell i a llarg termini per a joves músics amb talent. L'agost de 2016 foren convidats per l'European Union of Youth Art Festival i participà al 27è European Youth Orchestra Arts Festival celebrat a França, on fou alabada pel comitè d'organitzadors i directors de tots els països. El juliol de 2017 s'embarcaren en una gira per Canadà després de ser convidats per la Canadian Cultural Development Association.

Més informació:
Notícies sobre la Jove Orquestra Simfònica de Zhejiang

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web