Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Viernes, 08 Junio 2018 09:40

El Conservatori del Liceu atorga els Premis Extraordinaris del centre d’aquest curs 2017-2018 en una Gran Final d’alt nivell musical

Ahir, 7 de juny, es va celebrar a l'Auditori del Centre Superior Conservatori Liceu la Gran Final dels Premis Extraordinaris del centre d'aquest curs 2017-2018, certamen que arribava a la seva 9a edició i on vam poder gaudir d'una gran vetllada musical amb tota l'emoció de saber els guanyadors de les respectives categories.

El Jurat va decidir atorgar el Premi en la modalitat d'Interpretació de Música Clàssica i Contemporània a l'alumna Serena Sáenz (soprano), que va interpretar les àries 'Der Hölle Rachte kocht in meinem Herzem', de Die Zauberflöte de W. A. Mozart, i 'Gualtier Maldè!... Caro nome' de Rigoletto de G. Verdi. La jove soprano, que es gradua aquest any i fou premiada en l'anterior edició del Concurs de Cant Tenor Viñas, va ser ovacionada amb la interpretació de la cèlebre ària de la Reina de la Nit.

El Premi en la modalitat d'Interpretació de Música de Cambra va ser pel duo de pianistes format per Júlia Fortuny i Bernat Sánchez, recents premiats a certàmens com els Pòdiums de Sant Joan de Vilatorrada, el Concurs de Música de Cambra Higini Anglès o el Premi de Música Ciutat de Mataró. Van interpretar un repertori d'alta exigència musical amb la 'Barcarolle' de la Suite núm. 1 per a dos pianos de S. Rachmaninoff i les Variacions sobre un tema de Paganini de W. Lutoslawski.

Per altra banda, el trombonista Joan Codina ha estat guardonat amb el Premi Extraordinari en la modalitat d'Interpretació de Jazz i Música moderna, i Daniel López Pradas amb el Premi Extraordinari en la modalitat de Composició.

Tots els participants van ser seleccionats pels seus respectius Departaments en diverses fases de selecció prèvies a aquesta gran final, on es va fer palesa la seva excel·lència com a intèrprets i el gran nivell dels estudiants que es formen a les nostres aules.

Aquests guardons els garanteixen l'oportunitat de figurar com a protagonistes en concerts dels cicles de la futura programació artística del Conservatori Liceu el curs 2018-2019.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web