Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Miércoles, 06 Junio 2018 10:52

L’Ensemble de Saxòfons del Conservatori del Liceu actua a la Cloenda de Curs de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat

L’Ensemble de Saxòfons del Conservatori del Liceu, dirigit pel professor del centre Albert Julià, va actuar el passat dilluns 4 de juny al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès en el marc de la Cloenda de Curs 2017-2018 de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat.

La formació està integrada per 13 alumnes d’Estudis Superiors i de Màster: Martí Comas, Miquel Vallès, Oriol Anton, Marc Baltrons, Míriam Cano, Daniela Torres, Albert Calaf, Guillem Gómez, Jaume Oliver, Maria Torres, Josep Mas, Melanie Larsson i Queralt Vivó (els cinc darrers, becats per la Fundació de Música Ferrer Salat). Van interpretar arranjaments de dues obres de Gershwin (Rhapsody in Blue i American Stories) i una de Mussorgski (Quadres d’una exposició), tot sent acompanyats al piano pel també professor del centre Daniel Garcia.

Com en anteriors edicions d’aquest acte, el concert formava part d’una conferència musicada, que el president de l’Aula d’Extensió Universitària Llibori Casadellà definia amb una doble finalitat: “aprofundir els coneixements musicals i gaudir de la interpretació dinàmica dels joves”. L’acte comptà també amb la presència de l’alcaldessa Mercè Conesa.

L’ensemble de saxòfons amplia així el seu currículum d’actuacions que el consolida com una de les formacions més sòlides del Conservatori del Liceu, tot protagonitzant destacats concerts de la programació de l’Auditori del centre (com el recent concert dins el cicle Liceu Jove o la seva participació al Liceu Sax Festival) i altres actuacions fora del Conservatori, com aquesta celebració.

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat és una entitat de caràcter privat i sense ànim de lucre oberta a tots els nivells socials i creada el 2001 amb l’objectiu, per la seva condició d’”universitària”, d’escoltar i conèixer qualsevol tipus de pensament, filosofia, enfocament religiós, social, econòmic o polític, cultura, ciència pura o aplicada i tecnologia que ajudin a enriquir intel·lectualment les persones de més de 55 anys interessades en la cultura i la comunicació social.

Més informació de l’acte i vídeo amb fragments del concert:
L'AEU s'acomiada d'un curs 'mogut' amb un concert per aprofundir en la història del saxòfon. Cugat.cat, 05/06/2018

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web