Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Jueves, 01 Marzo 2018 14:37

El Director Acadèmic del Conservatori del Liceu Víctor Estapé és entrevistat al programa Assaig General de Catalunya Música

Ahir 28 de febrer el Director Acadèmic del Conservatori del Liceu Víctor Estapé fou entrevistat al programa radiofònic Assaig General de Catalunya Música.

En el transcurs de la xerrada, conduïda pel periodista Xavier Chavarria, Estapé va parlar de les activitats acadèmiques i artístiques realitzades al nostre centre, i que configuren una programació de gran interès musical que cada any atreu un nombrós públic a l'Auditori del Conservatori, una de les millors sales del seu tipus a la nostra ciutat.

Concretament, l'entrevista es centrà en les activitats previstes aquest mes març i se'n destacà la seva varietat i qualitat artística, tant pel que fa als concerts com a les masterclasses. En aquest sentit, Estapé explicà com el compromís del Conservatori en la pràctica artística es materialitza en cicles com Liceu Cambra i Liceu Jove, on els estudiants poden guanyar experiència en concerts davant del públic (tant en gran conjunts com en participacions com a solistes) així com entrar en contacte i aprendre de grans mestres internacionals.

D'aquesta manera, s'esmenta la presència al Conservatori de figures com Dmitri Alexeev, que la setmana que ve oferirà un recital excepcional al nostre centre, i el pas per les nostres aules de músics com Martin Fröst, Carlos Álvarez o els germans Hagen.

També té un especial protagonisme la propera participació de l'Orquestra Simfònica del Conservatori a la producció de l'Orfeó Català i la seva Escola Coral aquest dissabte al Palau de la Música, una mostra més de la dimensió professionalitzadora de la nostra activitat acadèmica, i que també pot observar-se en els concerts oferts pels guanyadors dels diversos Premis Extraordinaris oferts pel Conservatori del Liceu i els alumnes del Màster d'Òpera amb La Cenerentola.

Podeu escoltar l'entrevista completa al següent enllaç:
Descobrim les properes activitats musicals del Conservatori del Liceu amb el seu director acadèmic. Assaig general (Catalunya Música), 28/02/2018 [Consulta: 01/03/2018]

Propers concerts dels cicles Liceu Cambra i Liceu Jove:
Liceu Cambra: Concert de Dmitri Alexeev
Liceu Jove: Orquestra Simfònica

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web