Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Martes, 28 Noviembre 2017 12:23

El trio de jazz The Bad Plus ofereix una masterclass irrepetible al Conservatori del Liceu en el comiat d’Ethan Iverson

Aquesta tarda el trio de jazz The Bad Plus visitarà el Conservatori del Liceu en una nova masterclass del cicle Liceu Jazz que comptarà amb la circumstància especial de tractar-se del comiat a Barcelona del pianista de la formació, Ethan Iverson, en la darrera gira que realitza amb ells abans d'abandonar el grup.

La complicitat que van experimentar amb els alumnes del Conservatori fou un dels moments àlgids de l'anterior edició d'aquesta programació de masterclasses que cada tardor porta al centre les grans figures internacionals del jazz en col·laboració amb el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

El record d'aquella visita, per si sol, ja feia que el retorn dels The Bad Plus fos una de les cites més esperades del Liceu Jazz d'enguany, una expectació que sens dubte es veié augmentada en el moment de descobrir que es convertiria en un moment irrepetible per acostar-se a aquest grup tant estimat: és l'última oportunitat de veure a Europa els tres membres originals del trio junts.

A finals d'any, Iverson serà substituït pel pianista Orrin Evans, un tipus de canvi que pot ser habitual en el món del jazz, però que esdevé transcendental en el cas de The Bas Plus després del rècord de 17 anys de formació estable i 14 enregistraments, i que ha commocionat els seus seguidors incondicionals.

El seu projecte artístic, tanmateix, és tan sòlid com als inicis en què van dinamitar tots els apriorismes i purismes del gènere amb les seves versions d'ídols del rock o l'indie. Anderson, King i Iverson s'han consolidat des de llavors també amb composicions pròpies brillants que auguren un esperit de continuïtat en la seva imminent nova etapa però també incògnites.

Us convidem a acomiadar-vos en directe d'aquesta conjunció jazzística en plenitud, en la seva última reunió a Barcelona. L'adéu d'un trio que ens ha regalat dues dècades irrepetibles de provocació i llibertat creativa.

Més informació:
Agenda i adquisició d'entrades
Notícia premsa: Roca, Roger. The Bad Plus, cambio de tercio. El Periódico, 27/11/2017 [Consulta: 28/11/2017]
Vídeo masterclass The Bad Plus al cicle Liceu Jazz 2016

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web