Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 09 Octubre 2017 08:34

Alumnes del Conservatori del Liceu participaran en la producció 'El jove barber de Sevilla' del Gran Teatre del Liceu

El Conservatori del Liceu i el Gran Teatre del Liceu han signat un conveni de col·laboració específica per al present curs acadèmic 2017-2018 i en virtut del qual ambdues institucions han acordat, amb finalitats pedagògiques, la participació d'alumnes d'estudis superiors del Conservatori en la representació de l'òpera El jove barber de Sevilla.

Aquesta producció es realitzarà entre el 3 i 29 d'octubre al Gran Teatre del Liceu (comptant tant les funcions com els assajos previs) dins el marc del cicle Petit Liceu, que s'adreça a públic escolar i familiar.

Aquesta activitat té per objectiu que els alumnes del Conservatori puguin cursar un nombre determinat de crèdits en la seva pràctica curricular acadèmica, concretament la matèria d'Orquestra i conjunts, contribuint així a un dels objectius pedagògics del centre que és el de proporcionar als seus estudiants experiència pràctica dalt dels escenaris en un entorn professional de programacions del nostre territori. La producció d'El jove barber de Sevilla forma part, doncs, de la col·laboració establerta entre les dues institucions que dóna accés als alumnes del Conservatori a les produccions del Teatre.

Aquest nou espectacle és una coproducció entre el Gran Teatre del Liceu i l'ASLICO – Associazione Lirica e Concertistica – (Como).

Una obra de Gioachino Rossini participativa i divertida com poques.

Més informació:
Los niños del público serán protagonistas de "El jove barber de Sevilla". La Vanguardia, 09/10/2017 [Consulta: 31/10/2017]
El público, protagonista del Petit Palau. Doce notas, 13/10/2017 [Consulta: 31/10/2017]
El nuevo «Barbero» del Petit Liceu. ABC, 30/10/2017 [Consulta: 31/10/2017]

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web