Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Jueves, 05 Octubre 2017 07:21

El passat dia 2 d’octubre els estudiants de Màster del Conservatori del Liceu van iniciar el nou curs acadèmic 2017-2018

El passat dilluns 2 d'octubre es va celebrar al Conservatori del Liceu la inauguració del nou curs 2017-2018 per als estudiants dels diferents programes de Màster que ofereix el centre.

Els alumnes van acudir a un acte de benvinguda a càrrec de l'equip directiu i acadèmic del centre on vam poder sentir les paraules de la Directora General del Conservatori, Maria Serrat, el Director Acadèmic, Víctor Estapé, i el Cap del Departament de Composició i Assignatures Teòriques, Benjamin Davies, que van explicar els objectius i característiques d'aquests estudis destinats al perfeccionament per a músics professionals en un ambient d'alta excel·lència acadèmica.

Van assistir-hi els alumnes dels diferents itineraris d'instruments orquestrals, piano, jazz i música moderna, música de cambra i composició aplicada als mitjans audiovisuals i escènics. Cal destacar el fet que d'aquests, més de la meitat procedeixen de països de fora la Unió Europea, com poden ser Colòmbia, Veneçuela, Xina, Iran, Puerto Rico, Brasil o Mèxic. Precisament, entre aquests hi figuraven beneficiaris de les beques atorgades per la Fundación Carolina-Abertis, que cada curs permet que molts músics procedents de la Comunitat Iberoamericana de Nacions (exclosa Espanya), puguin venir a realitzar estudis musicals al Conservatori del Liceu.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web