Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Miércoles, 27 Septiembre 2017 08:20

El Conservatori del Liceu celebra l’acte d’inici de curs 2017-2018

Ahir el matí, 26 de setembre, a les 9 del matí, es va celebrar a l'Auditori del Conservatori del Liceu l'acte oficial d'inici de curs 2017-2018 amb el qual l'equip directiu i acadèmic del centre va donar, un any més, la benvinguda als estudiants del Conservatori en el dia en què es reprenien les classes després de les seves vacances d'estiu (i que en el cas dels alumnes de primer curs es tractava de la primera vegada que venien a estudiar al Conservatori).

La Directora General del centre, Maria Serrat, va obrir l'acte fent èmfasi en el fet de trobar-nos immersos en el 180è aniversari de la institució, i el fet del compromís que té el centre amb l'educació musical de les persones, que recull tant l'experiència acumulada per la tradició com la inquietud constant per renovar-se. Mostra d'aquesta voluntat foren, per exemple, la construcció del nou edifici amb les seves adequacions tècniques o el fet d'haver-nos convertit en una de les grans entitats educatives del país, en tots els nivells de l'ensenyament musical i amb més de 7.000 alumnes.

Així mateix, es van presentar els diversos cicles que conformen les activitats artístiques del centre i que permeten als alumnes desenvolupar la seva experiència professional dalt l'escenari. En aquest sentit, va tenir especial protagonisme el cicle de masterclasses i concerts Liceu Jazz, en col·laboració amb el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i que començarà aviat amb la visita al centre de les grans figures internacionals del gènere. També es va explicat el cicle Liceu Cambra, que s'iniciarà després de les festes nadalenques.

Finalment, els diferents Caps de Departament van desenvolupar l'explicació del projecte educatiu del Conservatori en les seves diferents vessants, i al finalitzar l'acte els alumnes es van dirigir a les aules per iniciar les classes en el seu horari habitual.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web