Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Viernes, 07 Julio 2017 11:01

Alumnes del Conservatori del Liceu participaran al XIII Cicle de Concerts Claustre de Sant Domènec de Peralada

Aquest estiu els alumnes del Conservatori del Liceu tornaran a estar presents entre els protagonistes de les nits musicals de la vila de Peralada, amb la seva participació al XIII Cicle de Concerts Claustre de Sant Domènec.

El dia 14 de juliol hi actuarà Carolina Santiago, pianista recentment graduada i guanyadora de la Beca per a cursar estudis de Màster al Conservatori el curs vinent. El dia 28 el Trio Acokan format per Rita Salgado (trompa), David Fonseca (violí) i Alba Llorach (piano), tots ells becaris de la Fundació de Música Ferrer-Salat, oferiran un recital centrat en les obres de Txaikovski i Brahms. Finalment, i entrant en l'àmbit del jazz i la música moderna, podrem sentir el 18 d'agost el Berta Sala Quartet, format per Berta Sala (veu), Álvaro Torres (piano), Juan Pastor (contrabaix) i Asier Olabarrieta (bateria), també becaris de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Cada any, i desenvolupant-se paral·lelament al Festival Castell de Peralada (que n'és entitat col·laboradora), s'organitza aquest cicle de concerts en el marc del Claustre Romànic de Sant Domènec, situat al mig del nucli antic de Peralada, tot oferint aquest any una mostra de diversos estils musicals a través de 8 concerts amb reconeguts artistes que permetran gaudir de les nits d'estiu envoltats d'història.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web