Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Jueves, 06 Julio 2017 11:23

L’alumne del Conservatori del Liceu Rubén Ángel Russo guanya el Primer Premi en el 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya i el Segon Premi en el 1r Premi de Música Ciutat de Mataró

L'alumne del Conservatori del Liceu Rubén Ángel Russo, que realitza els seus estudis al centre becat per la Fundació de Música Ferrer-Salat, ha estat guardonat amb el Primer Premi en el 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, en la Categoria A, i el Segon Premi en el 1r Premi de Música Ciutat de Mataró en la Categoria A – Piano.

Cal destacar que en aquesta mateixa categoria A del 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, el Segon Premi fou per a Bernat Sánchez i s'atorgà una Menció d'Honor a Júlia Fortuny, ambdós alumnes del Conservatori. Per altra banda, en la Categoria Senior guanyà Javier Moraga Montero, alumne de Màster del centre.

El Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya és organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès i presidit per Miquel Farré i Adolf Pla. Es celebrà a l'Auditori Fòrum Berger Balaguer d'aquesta localitat els passats dies 1 i 2 de juliol, tot estant el jurat format per Adolf Pla, Ramon Coll, Jordi Masó, Tensy Krismant i Daniel Ligorio, aquests dos darrers professors del Conservatori del Liceu.

Per altra banda, el 1r Premi Ciutat de Mataró de Piano i Música de Cambra es celebrà els passats 27 i 28 de maig i fou organitzat per l'Aula de Música Masafrets amb la col·laboració d'altres entitats, entre elles l'Ajuntament de la localitat. Amb la finalitat de proporcionar als estudiants de música un espai per desenvolupar les seves qualitats artístiques a través de diverses accions pedagògiques (com diversos premis consistents en la compra de material educatiu), s'oferiren diversos guardons amb un jurat format per Xavier Barbeta, Jordi Lalanza, Ma Teresa Sierra, Néstor Calderer i Alba Masafrets per les categories de Piano.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web