Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Martes, 13 Junio 2017 13:49

L’alumna del Conservatori del Liceu Maria Gibert ofereix un recital d’arpa al Palau Güell de Barcelona amb motiu del Dia Mundial del Modernisme

El passat dissabte 10 de juny, l'alumna del Centre Superior del Conservatori de Liceu Maria Gibert va oferir una actuació musical al Saló Central del Palau Güell de Barcelona amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Modernisme.

La jove arpista va oferir a les 11h i a les 11.30h del matí un recital en el qual va interpretar la Suite per a arpa, op. 83 de Benjamin Britten, l'Impromptu, op. 86 i Un châtelaine en sa tour, de Gabriel Fauré i, finalment, Moldau de Bedřich Smetana.

El marc d'aquest moment musical va ser el revolucionari edifici de Gaudí que encarregà l'empresari i mecenes Eusebi Güell com a residència familiar, i significà no només una celebració d'aquest dia dedicat a l'estil del genial arquitecte, sinó també un retorn a l'esperit pel qual va ser concebut el seu Saló Central: una sala de concerts (a més, amb una acústica excel·lent) on, per les fotografies de l'època, sabem que, a més dels recitals de piano i orgue, la família Güell també hi organitzava concerts d'arpa.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web