Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Viernes, 09 Junio 2017 09:55

El Conservatori del Liceu atorga els Premis Extraordinaris del centre d’aquest any 2017 en una Gran Final d’alt nivell musical

Ahir, 8 de juny de 2017, es va celebrar a l'Auditori del Conservatori del Liceu la Gran Final dels Premis Extraordinaris del centre d'aquest any 2017, certamen que arribava a la seva 8a edició i on vam poder gaudir d'una gran vetllada musical amb tota l'emoció de saber els guanyadors de les respectives categories.

El Jurat va decidir atorgar el Premi en la modalitat d'Interpretació de Música Clàssica i Contemporània a l'alumne Ali Jorge Arango, que va interpretar la Sonata núm. 1 de Leo Brouwer, i el Premi en la modalitat d'Interpretació de Música de Cambra als alumnes Anna Niebla Guarinos i Eric Ledesma Barceló, que van oferir cançons de Viktor Ullmann i Sergei Rachmaninoff.

Per altra banda, Magalí Sesé Lara ha estat guardonada amb el Premi Extraordinari en la modalitat d'Interpretació de Jazz i Música Moderna, i Daniel Muñoz Osorio amb el Premi Extraordinari en la modalitat de Composició.

Tots els participants van ser seleccionats pels seus respectius Departaments en diverses fases de selecció prèvies a aquesta gran final, on es va fer palesa la seva excel·lència com a intèrprets i el gran nivell dels estudiants que es formen a les nostres aules. A més, els guanyadors actuaran avui dia 9 de juny a l'Acta de Graduació 2017 al Conservatori del Liceu pels alumnes que enguany finalitzen els seus estudis al centre.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web