Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Miércoles, 19 Abril 2017 11:16

El Duo Boulez, format per alumnes del Conservatori del Liceu, posarà música a la jornada de portes obertes del Pavelló Mies van der Rohe d’aquest proper Sant Jordi

Aquest diumenge, dia de Sant Jordi, el Duo Boulez, format per les estudiants del Conservatori del Liceu Andrea Talavero (violí) i Paula Sánchez (violoncel), participarà a la jornada de portes obertes del Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona, que es convertirà per l'ocasió en un espai de lectura i música.

Aquest duo realitzarà dos passis (12h i 12.45h) en els quals oferirà un programa on faran dialogar la música atemporal de J. S. Bach amb peces de Honegger i Schulhoff, que ens remetran al moment històric de la construcció de l'edifici original.

Aquesta actuació musical es desenvoluparà en paral·lel a l'exposició de llibres distribuïts pels espais del Pavelló per la Fundació Mies van der Rohe, on es podrà consultar també la seva llibreria especialitzada en arquitectura moderna i contemporània, tot oferint en un marc incomparable una experiència musical i literària molt adient per la diada.

El revolucionari edifici (l'actual és una reconstrucció dels anys vuitanta a l'emplaçament de l'original) va ser projectat per Mies van der Rohe per allotjar la recepció oficial de les autoritats alemanyes durant l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929, i és considerat una icona internacional de la modernitat arquitectònica a Barcelona.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web