Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Martes, 18 Abril 2017 14:09

El programa "Solistes" de Catalunya Música emet una entrevista al violoncel·lista Wolfgang Boettcher realitzada al Conservatori del Liceu arran de la seva masterclass en el marc del cicle Liceu Cambra

El passat dia 10 d'abril, el programa Solistes de Catalunya Música va emetre l'entrevista que Joan Vives realitzà al violoncel·lista Wolfgang Boettcher al Conservatori del Liceu arran de la masterclass que l'intèrpret alemany realitzà al centre en el marc del cicle Liceu Cambra.

En aquesta extensa conversa, Boettcher ressalta la seva admiració per l'alt nivell de les noves generacions de músics i en particular del nivell internacional dels estudiants amb els quals ha treballat al Conservatori del Liceu, així com diverses consideracions pedagògiques. El violoncel·lista també manifesta el seu respecte pels professors de violoncel del Conservatori, a la vegada que destaca l'honor que suposa haver ensenyat al mateix centre on ho féu Pau Casals.

Wolfgang Boettcher és considerat una llegenda viva del violoncel i un dels màxims exponents de la tradició germànica d'aquest instrument. La seva extensa trajectòria comprèn des de ser primer violoncel de l'Orquestra Filharmònica de Berlín en els temps de Karajan a ser fundador de l'Ensemble Die 12 Cellisten o el Quartet Brandis.

Podeu escoltar l'entrevista completa aquí:
http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/solistes/conversa-amb-el-violoncellista-wolfgang-boettcher/audio/957832/

O tornar a veure el vídeo a Wolfgang Boettcher:

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web