Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 20 Marzo 2017 14:50

L’alumne de Màster del Conservatori del Liceu César Cortés guanya el 3r Premi del I Concurs de Cant Josep Palet de Martorell

L'alumne de Màster del Conservatori del Liceu, César Cortés, ha estat guardonat amb el tercer premi del I Concurs de Cant Josep Palet de Martorell, celebrat en aquesta localitat els passats dies 11 i 12 de març. Aquest premi inclou una futura participació al cicle M'Clàssics de Martorell 2017-2018.

Cal destacar que el jove tenor colombià també s'alçà amb els premis especials de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sarrià i el del Restaurant 7 Portes, que impliquen la participació en les produccions musicals d'aquestes entitats. César Cortés fou premiat per la seva interpretació, en la fase final del concurs, de les peces Adelaide de Beethoven, "Por el humo se sabe dónde está el fuego" de Doña Francisquita d'Amadeu Vives, i "D'ogni piú sacro impegno" de L'occasione fa il ladro de Rossini.

Al lliurament dels premis a l'Auditori Joan Cererols de Martorell hi van assistir l'alcalde de la ciutat, Xavier Fonollosa, així com diversos regidors de l'equip de govern. Es tractava d'una convocatòria oberta a tots els cantants, independentment de la seva nacionalitat, d'entre 18 i 35 anys, i ha estat organitzat per l'Ajuntament de Martorell a través del PMSAPM i per l'Associació Joventuts Musicals de Martorell amb el suport de Joventuts Musicals de Catalunya.

Aquest concurs forma part de les activitats programades per commemorar el 140è aniversari del naixement de Josep Palet (Martorell, 1877 – Milà, 1946), tenor de prestigi internacional cèlebre per la versatilitat de la seva veu i una dicció perfecta, la qual cosa li conferia una gran naturalitat interpretativa.

El jurat estava format per personalitats tan rellevants com Christina Scheppelman, directora artística del Gran Teatre del Liceu, el tenor Raúl Gimenez, els crítics musicals Roger Alier, Jordi Maddaleno i Aleix Palau i la mezzosoprano Anna Tobella.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web