Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Jueves, 09 Marzo 2017 14:49

L’estudiant de violí del Conservatori del Liceu i becaria de la Fundació de Música Ferrer-Salat, Neus Navarrete, ha estat seleccionada com a membre de la European Union Youth Orchestra 2017

L'estudiant de violí del Conservatori del Liceu Neus Navarrete ha estat seleccionada com a membre per a l'edició 2017 de la prestigiosa European Union Youth Orchestra. Neus Navarrete ha realitzat tots els seus estudis superiors al nostre centre amb el suport de les Beques 'Joves Promeses' de la Fundació de Música Ferrer-Salat, un reconeixement a la seva excel·lència interpretativa que, amb aquesta designació, pren una dimensió internacional.

Navarrete forma part dels 25 joves músics espanyols que han estat escollits per a aquesta formació orquestral (als quals cal sumar-n'hi 32 més en qualitat de reserva) després de les audicions realitzades el passat mes de novembre. S'hi van presentar més de 2000 sol·licituds precedents dels 28 països de conformen la Unió Europea, sent Espanya el segon país europeu en aportar-hi més instrumentistes i situant-se d'aquesta manera els nostres músics entre els més ben valorats del continent.

Els joves músics de la EUYO 2017 participaran en les dues properes gires que l'orquestra realitzarà aquest estiu i durant la primavera de 2018. Aquesta formació, amb seu a Londres, fou fundada el 1974 per Claudio Abbado i la Fundació Internacional de Joventut de la Gran Bretanya. Actualment és dirigida per Vasily Petrenko.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web