Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 30 Julio 2018 09:15

Oberta la convocatòria de jazz del Concurs de Juventudes Musicales de España, que es celebrarà al Conservatori Liceu

El Concurs de Juventudes Musicales de España ha obert el període d'inscripcions a la seva 91a convocatòria, en la qual el Conservatori Liceu serà per primera vegada un dels seus grans escenaris gràcies a la col·laboració establerta amb Juventudes Musicales de España.

Tal com s'anuncià en la roda de premsa realitzada el passat desembre de 2017 a la seu barcelonina de la SGAE, el Conservatori Liceu serà aquest any partícip de la nova etapa del prestigiós concurs, certamen de referència en la realitat musical del nostre país, i que per primera vegada s'ampliarà als àmbits del jazz, la música antiga i el flamenc.

En aquest sentit, el Conservatori Liceu serà la seu de les convocatòries de jazz, entre els propers 12 i 14 d'octubre, coincidint amb la celebració de la 50a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Es tractarà, doncs, d'un element més de gran interès que es sumarà a la cita que cada tardor converteix el nostre centre en un epicentre del jazz internacional amb la presència de les seves grans figures.

L'activitat té com a objectiu la "detecció i promoció dels joves talents, així com l'empoderament dels joves a través de la música". Les inscripcions estaran obertes fins el proper dilluns 03 de setembre a les 13 h, i es poden tramitar a la pàgina web de Juventudes Musicales. La llista dels concursants seleccionats es publicarà el 13 de setembre.

El Concurs Juventudes Musicales és un dels programes centrals de Juventudes Musicales de España. Nasqué el 1979 com a Concurs Permanent de Joves Intèrprets, amb Ernesto Halffter com a president, i s'organitza per biennis. Està dirigit a solistes i grups nascuts o residents a Espanya fins als 25, 29 o 34 anys en funció de les respectives modalitats que presenta el certamen, i que s'han ampliat aquest 2018-2019 juntament amb les seves seus.

Està estratègicament vinculat a un altre dels grans programes de l'entitat, el circuit Red de Músicas, fent així possible que els guardonats del certamen tinguin com a premi la realització de gires de concerts a través d'aquesta xarxa. També és l'únic membre espanyol de la European Union of Music Competitions for Youth (EMCY), una xarxa que abasta una cinquantena de concursos en quasi trenta països i amb els quals es realitzen activitats conjuntes.

Més informació, bases del concurs i inscripcions:
Concurso Joventudes Musicales de España 2018

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web