Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Martes, 08 Mayo 2018 11:22

L’Ajuntament de Barcelona felicita el Conservatori del Liceu i la resta d’organitzadors del Premi BBVA de Música al Talent Individual

L'Ajuntament de Barcelona va felicitar el Conservatori del Liceu i la resta d'organitzadors del Premi BBVA de música al Talent Individual. Fou en el marc de la ponència sobre el talent que realitzà Miquel Àngel Essomba, comissionat d'Educació, Infància i Joventut de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, realitzada a l'Auditori del Conservatori del Liceu els passats dies 21 i 22 d'abril.

Essomba reflexionà sobre la importància de recolzar i impulsar el talent dels joves. Tot citant personatges cèlebres com Emerson i Zola, posà sobre la taula la necessitat d'unir-lo a l'esforç per tal d'anar més enllà d'aquest talent i cultivar un conjunt d'actituds entre les noves generacions que contribuiran a construir un país més musical i cultivat, tasca que encoratjà els organitzadors a continuar desenvolupant per fer que a aquesta tercera edició dels premis la segueixin moltes d'altres futures. En aquest sentit digué que Barcelona sempre restarà oberta a institucions com la nostra que vulguin dur-ho a terme.

Aquesta ponència s'emmarcà en l'acte de lliurament d'aquests premis coorganitzats amb l'Associació de Conservatoris de Catalunya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes. La cerimònia, conduïda per Àlex Robles, comptà també amb la presència de Maria Serrat, directora general del Conservatori del Liceu, Christian Terribas, director territorial de BBVA Barcelona, Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i Víctor Santapau, president de l'Associació de Conservatoris de Catalunya.

Es van seleccionar 113 joves entre 3800 alumnes de centres professionals de tot Catalunya, entre els quals n'hi havia 6 del Centre Professional del Conservatori del Liceu: els guitarristes Cèlia Prieto i Frederik Romaniuk, els pianistes Miquel Gusi i Elena Font, el flautista Manel Palacín i la cantant Laura Capdevila.

A més de l'actuació dels premiats, vam poder escoltar la Camerata de Corda del Centre Professional del Conservatori del Liceu, dirigida per Ricard Oliver, i el conjunt Moderns Strings del Centre Professional, dirigit per Oriol Saña.

Més informació:
Vídeo de l'acte de lliurament
Fotografies

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web