Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Viernes, 06 Abril 2018 07:57

Catalunya Música reemetrà el proper 17 d’abril el concert dels Premis Extraordinaris de Música de Cambra enregistrat a l’Auditori del Conservatori

El proper dimarts 17 d'abril, a les 20h del vespre, podreu escoltar a Catalunya Música el concert realitzat a l'Auditori del Conservatori del Liceu per part dels Premis Extraordinaris de Música de Cambra del centre en el marc de la passada edició del cicle Liceu Cambra.

Es tracta de la tercera emissió d'aquest recital de gran interès musical (i que ja vam poder escoltar els passats 28 de desembre i 22 de gener) a càrrec del el duo format per Miquel Vallès (saxòfon alt) i Elisabet Vera (piano). Va ser enregistrat el 28 de febrer de 2017 i correspongué al concert que els alumnes del centre premiats amb aquest guardó oferien dins Liceu Cambra com a reconeixement a la seva excel·lència interpretativa.

En aquella ocasió van interpretar la Sonata per a saxòfon i piano, op. 19 de Paul Creston, la Sonata per a saxòfon i piano de William Albright i Sonata per a saxòfon alt i piano, op. 99 de Salvador Brotons.

Enguany, els guanyadors dels Premis Extraordinaris de Música de Cambra el curs anterior, la soprano Anna Niebla i el pianista Eric Ledesma, també han ofert un concert dins mateix cicle, el passat 22 de març.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web