Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Miércoles, 10 Enero 2018 09:45

Catalunya Música emetrà aquest mes de gener dos concerts enregistrats al cicle Liceu Cambra 2017

Catalunya Música continuarà aquest 2018 fent difusió dels concerts realitzats al Conservatori del Liceu. El marc de col·laboració establert entre el nostre centre i la Corporació catalana de mitjans audiovisuals (CCMA) ha permès poder recordar moments significatius del cicle Liceu Cambra 2017 que, gràcies als enregistraments realitzats per l'emissora, han arribat un ampli públic amb les seves emissions i reemissions.

Durant aquest mes de gener, coincidint amb l'inici de la tercera edició del cicle, podreu tornar a escoltar dos concerts de l'anterior edició de Liceu Cambra. El proper 15 de gener, a les 11 h, s'emetrà per primera vegada el concert "Un encontre excepcional" a càrrec de les professores del Conservatori Alba Ventura (piano) i Júlia Gállego (flauta), i enregistrat el passat 28 de març a l'Auditori del centre. Aquest duet, que aglutina l'essència de l'escola pianística catalana i una de les grans flautistes del nostre país, va oferir un recital de gran transversalitat estilística amb obres de J. S. Bach (Sonata en mi menor BWV 1034), F. Schubert (Introducció i variacions sobre el Lied Trockne Blumen, D. 802), F. Poulenc (Sonata per a flauta i piano FP 164) i O. Messiaen (Le Merle Noir).

Per altra banda, el 22 de gener a les 16 h podreu tornar a escoltar el concert dels Premis Extraordinaris de Cambra 2015-2016. Els alumnes del centre Miquel Vallès (saxòfon) i Elisabet Vera (piano), que havien guanyat aquest guardó el curs anterior, van tenir l'oportunitat de mostrar al públic la seva excel·lència interpretativa debutant al cicle Liceu Cambra amb un recital de marcat caràcter contemporani amb obres de P. Creston (Sonata op. 19), W. Albright (Sonata), i S. Brotons (Sonata per a saxòfon alt i piano, op. 99). El concert es va enregistrar el 28 de febrer i Catalunya Música ja el va emetre el passat 28 de desembre de 2017.

Podeu escoltar ja aquí el concert dels Premis Extraordinaris emès en Catalunya Música:
Concert Premis Extraordinaris de Cambra 2015-2016: Miquel Vallès (saxòfon) i Elisabet Vera (piano)

I informar-vos sobre la nova edició del cicle Liceu Cambra 2018:
Programació Liceu Cambra 2018

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web