Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 04 Diciembre 2017 14:06

Catalunya Música emetrà per primera vegada el concert dels Premis Extraordinaris del Conservatori enregistrat en la passada edició del cicle Liceu Cambra

El proper dijous 28 de desembre, a les 11h del matí, podreu escoltar un dels concerts realitzats a l'Auditori del Conservatori del Liceu durant la passada edició del cicle Liceu Cambra. Ho podreu fer en el marc de l'espai radiofònic Els Concerts de Catalunya Música.

Catalunya Música emetrà el concert que oferiren el duo format per Miquel Vallès (saxòfon alt) i Elisabet Vera (piano) el passat 28 de febrer. Cal destacar que és la primera vegada que el recital serà emès per la ràdio des del seu enregistrament i que correspon al concert que els Premis Extraordinaris de Música de Cambra del Conservatori del Liceu oferien dins la programació de Liceu Cambra al costat de grans solistes de prestigi internacional com Olivier Patey o Giorgi Latso. El duo format pels dos estudiants del centre havia guanyat el guardó el curs anterior 2015-2016 en aquesta categoria, i en la seva participació a Liceu Cambra interpretaren la Sonata per a saxòfon i piano, op. 19 de Paul Creston, la Sonata per a saxòfon i piano de William Albright i Sonata per a saxòfon alt i piano, op. 99 de Salvador Brotons.

De la mateixa manera, el divendres 15 de desembre es reemetrà el concert realitzat pel Quartet Casals el passat 9 de març. La prestigiosa formació de cambra va interpretar el Quartet en do "L'ocell" op. 33 núm. 3, Hob.III:39 de Haydn, el Quartet núm. 2, op. 18 núm. 2 de Beethoven, el Quartet núm. 10, op. 118 de Xostakóvitx, l'"Allegro assai" del Quartet núm. 6, op. post. 80 de Felix Mendelssohn i la versió per a quartet d"El meu únic amor és per a tu", del cicle Els xiprers, B 152 núm. 9 de Dvorák.

Aquest recital, que ja vam poder sentir a Catalunya Música els passats 26 de setembre i 25 d'octubre, fou la celebració del seu 20è aniversari del Quartet Casals dins el cicle de masterclasses i concerts Liceu Cambra.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web