Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 17 Julio 2017 12:03

El Conservatori del Liceu i el Tokyo College of Music de Japó organitzen una masterclass sobre música espanyola a càrrec del professor del centre i pianista Alex Alguacil

En virtut del conveni de col·laboració que mantenen des del 2016 el Conservatori del Liceu i el Tokyo College of Music, ahir 13 de juliol el professor del Conservatori i pianista Alex Alguacil va realitzar masterclass sobre música espanyola en aquest centre de la capital de Japó.

L'esmentat conveni s'està articulant amb l'organització d'activitats conjuntes així com amb l'intercanvi d'alumnes i professors. Es suma a la relació que manté el Conservatori amb altres institucions d'aquest país i amb diverses entitats representatives de la cultura japonesa del nostre país, un fet que li fa tenir un espai molt important dins el nostre centre.

La masterclass alternà diversos moments d'explicació amb altres d'exemples pràctics al piano; Alex Alguacil presentà, precisament, el Conservatori del Liceu com un dels grans centres representants de la tradició espanyola d'aquest instrument. La classe magistral fou tot un èxit i el públic assistent li va demanar que tornés al seu centre en futures ocasions.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web