Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto
Lunes, 06 Marzo 2017 15:34

En l’adéu a Àngel Soler

Àngel Soler (1940-2017) ha estat sense dubte un dels pianistes i professors més respectats i estimats del nostre país. La seva activitat musical és enorme i molt variada, i ha deixat una empremta inoblidable en molts músics de diverses generacions.

Els que vam tenir el privilegi de conèixer-lo com a company i com a professor al Conservatori del Liceu sempre recordarem el seu caràcter entranyable, el seu sentit de l’humor i la seva amabilitat, però sobretot la seva incomparable saviesa musical i el seu compromís i la seva extraordinària qualitat com a professor que va fer una contribució imprescindible a un ensenyament musical de la més alta qualitat.

Fa exactament tres anys, el 6 de març de 2014, la Directora General del Conservatori, Sra. Maria Serrat, li va lliurar la Medalla del Conservatori en el marc d’un concert a càrrec d’una selecció dels seus alumnes, tot reconeixent una llarga trajectòria interpretativa i docent que tots recordarem amb una gran admiració.

La cerimònia de comiat tindrà lloc a l’Oratori de Sancho de Ávila P.B. el 7 de març a les 15’30h.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web