Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto

Masterclass amb Elza Kolodin (piano)

21 Marzo 2018 10:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

elza-kolodin-agenda

ELZA KOLODIN - PIANO

Una dama del piano europeu premiada al Maria Canals

La llegendària Edith Picht-Axenfeld deia que “Elza Kolodin és una virtuosa d’un talent corprenedor. En les seves interpretacions, cada nota pren vida. El piano és un món ple de paisatges colorits, allà on hi tenen lloc els destins humans, els somnis i la plenitud.”

Aquesta dama del piano es forjà sota la tradició emocional del pianisme de l’Europa de l’Est, destil·lada en músics com Chopin, Paderewski i Rubinstein. Els seus estudis a Cracòvia (amb Zofia Zagajewska), a la l’Acadèmia de la Música de Varsòvia (amb Ryszard Bakst i Zbigniew Drzewiecki becada per la Chopin Society) i a París amb Thierry de Brunhoff (alumne de Cortot) sota l’auspici de la Fundació Albert Roussel, ràpidament van deixar pas a una exitosa carrera marcada per l’aclamació unànime de la premsa internacional, que destacà la seva “manera apassionada de tocar” caracteritzada per una “personal barreja entre energia electritzant i poesia profunda”.

Així mateix, la seva trajectòria es veié marcada pels més prestigiosos premis internacionals, com el Busoni i Casagrande d’Itàlia, la Schuman Competition de Zwickau, el José Iturbi de València i sobretot el Maria Canals de Barcelona el 1976, on brillà en les seves interpretacions del repertori espanyol. Elza Kolodin realitzà després recitals per tot el món, des d’Europa fins al Japó i Estats Units, i els seus enregistraments han estat publicats per Ars Musici i EMI.

Per altra banda, Kolodin és especialment cèlebre per la seva tasca com a pedagoga del piano al costat dels joves intèrprets. Professora a Friburg i amb un impressionant currículum de masterclasses i de jurat en concursos de tot el món, s’ha dit d’ella que “la intensitat única dels seus ensenyaments es deriva del seu apassionat interès en les persones, des d’una energia vital i fins a ensenyar maneres de viure el talent que radica en aquestes, a través de unir-lo i alliberar-lo al mateix temps”.

Horaris: de 10h a 14h i de 15.30h a 19h. 

 

 

Nota: Els aforaments són limitats.  L'organització es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR:  Gratuït (accés directe amb el carnet)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL:  Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNI CONSERVATORI DEL LICEU * : Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNES ACCAT: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALTRES ESTUDIANTS DE MÚSICA: 5€ (inscripció prèvia obligatòria)
 

Persones que hagin estat inscrites en el Centre Superior del Liceu des de 2002 fins a 2017 com a alumnes oficials dels Estudis superiors de Música regulats pel Decret 63/2001, de 20 de febrer (LOGSE), o pel Reial Decret 1614/2009, de 26 d’octubre (LOE).

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web