Utilizamos gallestas para mejorar la experiencia de navegación recopilando datos estadísticos, si continuas navegando entendemos que acceptas su uso

Acepto

Masterclass amb Dmitri Alexeev (piano)

05 Marzo 2018 10:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

alexeev-web

DMITRI ALEXEEV - PIANO

Un dels grans poetes del piano del nostre temps

Els consells de Dmitri Alexeev ara fa un any despertaren l’expectació pròpia de les grans cites per als amants d’aquest instrument d’extensa tradició al Conservatori del Liceu (des dels hereus de Granados i Marshall fins als actuals músics de referència que hi ensenyen). També evidenciaren els motius merescuts de la seva reputació: l’extrema sensibilitat i saviesa musical de qui és considerat sovint un dels grans poetes del piano del nostre temps.

El mes de març Alexeev torna en una nova masterclass. Una oportunitat de luxe per retrobar-se amb el músic definit pel Daily Telegraph com “el pianista més excepcional del moment”, i l’articulació immaculada del qual enlluernà els crítics del The Times i el públic que ha seguit els seus recitals, sol o acompanyat per les millors orquestres: la Filharmònica de Berlín, la Royal Concertgebouw d’Amsterdam, les cinc grans orquestres de Londres, i les de París, Israel o Sant Petersburg. Totes formen part del seu impressionant currículum, que també inclou el treball al costat de directors com Ashkenazy, Boulez, Guérguiev, Giulini, Jansons, Muti o Pappano, entre molts d’altres.

Des dels seus primers passos amb l’eminent Dmitri Bashkirov i els primers premis (el Txaikovski el 1974 i la Leeds Competition el 1975), Alexeev s’ha llaurat la reputació de conèixer com ningú els misteris del seu instrument. Definit pel BBC Magazine com “a la vegada aristocràtic, grandiós i sincerament poètic” el seu caràcter ple d’optimisme és capaç, segons The Glasgow Herald, de “ser corprenedor amb la suavitat amb què interpreta els passatges més lírics, que alhora mai perden la fluïdesa”. Alexeev, que ha abordat la majoria de concerts de Schumann, Grieg, Prokofieff, Xostakóvitx i Rachmaninoff (del qual també ha enregistrat tots els preludis) promet una bona dosi de lliçó pianística de la mà d’un hereu genuí de la millor tradició de Richter o Gilels, però que mai ha estat fagocitat pels estereotips sovint associats a l’escola russa.

Horari: de 10h a 14h i de 15.30h a 19h (Sala de Cambra) 

 

Nota: Els aforaments són limitats.  L'organització es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL LICEU:  Gratuït (accés directe amb el carnet)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL LICEU:  Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNI CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNES ACCAT: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALTRES ESTUDIANTS DE MÚSICA: 5€ (inscripció prèvia obligatòria)
 

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web