utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dimarts, 14 Novembre 2017 08:28

El Conservatori del Liceu un any més col·labora en el Festival de la Cultura del Raval(s)

El divendres 10 de novembre a les 21h a la plaça dels Àngels, L'AULA de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu ha presentat l'actuació musical "En Clau de Dona", amb les alumnes Adriana Martínez, Lourdes Trujillo, Cristina Jiménez, Miren Zulaika, María Muñoz, Laura Pugés i Lola Surribas acompanyades al piano pels professors Carlos de Francisco i Gabriel R. Zenni. Hem pogut escoltar cançons escrites per dones o per a dones, música que han immortalitzat grups com The Beatles, o cantants tan reconeguts com John Lennon, Aretha Franklin, Barbara Streissand o Donna Summer.

Al costat de balades romàntiques que ens parlen d'amor, les nostres cantants també ens han ofert temes de vigent actualitat, que posen en relleu el paper de la dona dels nostres temps i són una crítica punyent a la violència de gènere. Un repertori del tot adient a aquesta edició del Festival de la Cultura del Raval(s), amb el qual el Conservatori del Liceu col·labora des de 2006, i que un any més es torna a comprometre amb la lluita antimasclista, amb una programació que esperem pugui contribuir –també amb la música- a la construcció d'un barri igualitari i que promogui la diversitat.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web