utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
  • banner-pa-cp

El centre professional

edifici-urquinaonaEl Centre Professional del Conservatori Liceu, ubicat a la plaça Urquinaona al centre de Barcelona, ofereix els estudis professionals de música, per als alumnes que han assolit els estudis bàsics o elementals de música.

L'objectiu del grau professional és dotar als alumnes de la capacitació necessària per a la pràctica musical autònoma.

L'estudi de la música aporta valors inqüestionables a la formació personal, com la creativitat, el treball en equip, l'esforç de superació, l'excel·ència, l'expressió i comunicació, ... tots aquests valors estan presents constantment en les propostes de treball de les matèries del nostre pla d'estudis.

 

Els eixos principals dels nostres estudis són:

L'autonomia musical dels alumnes per a la pràctica de la música individual i en conjunts. Tant pels músics amateurs, com pels que voldran prosseguir en els estudis superiors de música, a través d'un pla d'estudis adaptable a cada perfil d'alumne/a.


La formació pràctica, en la qual l'instrument i les assignatures de conjunt són l'eix principal de treball. En el decurs dels estudis els alumnes coneixeran un repertori ampli i variat, aprofundint-lo en cadascun dels estils musicals.


La transversalitat entre les matèries instrumentals i les teòriques, per tal de dotar als alumnes de les capacitats de comprensió, anàlisi i coneixement del text i estils musicals necessaris per al seu treball instrumental aprofundit i qualitatiu.


La programació d'activitats constant durant el curs, tots els alumnes del centre participen regularment en concerts com a solistes o amb els conjunts instrumentals i vocals del centre. Els ensenyaments es complementen amb tallers monogràfics, classes magistrals, encontres i intercanvis.


El seguiment personalitzat a través d'un tutor, el professor d'instrument, qui coordinat amb la resta de professors, vetllarà constantment per bon rendiment de l'alumne/a i el seu pla d'estudis per conduir-lo en la seva formació en funció dels seus interessos i aptituds.


La col·laboració amb el Centre Superior de Música Conservatori Liceu a nivell de continuïtat curricular per garantir un pas progressiu d'un centre a l'altre, a nivell d'activitats compartides, amb la programació habitual de classes magistrals dels seus professors al nostre centre i en la utilització de l'Auditori i de les infraestructures del centre superior per als nostres concerts i activitats

 

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web