utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Error
  • The page you are trying to access does not exist.

portes-obertes-2018-web

JORNADA DE PORTES OBERTES 2018

Un any més el Conservatori del Liceu us convoca a la seva Jornada de Portes Obertes, dirigida molt especialment a tots els estudiants de Música que estan interessats en fer els seus estudis superiors al Conservatori.

Enguany la Jornada tindrà lloc el dissabte 17 de febrer, d'11h a 14h.

La Jornada de Portes Obertes 2018 ofereix als estudiants de música, familiars, professors i qualsevol persona interessada l’oportunitat de conèixer el centre i la seva línia pedagògica, i de rebre informació sobre l’accés als nostres estudis, així com poder conèixer el professorat del centre. També es facilitarà informació sobre les Beques Ferrer-Salat (exclusives del nostre centre).

La nostra finalitat és que les activitats d’aquest dia ajudin els estudiants de música a orientar-se a l’hora de decidir el pas següent en la seva formació musical i personal.

Programa:

·      Reunió informativa (a l’Auditori, a les 11h) sobre el desenvolupament dels estudis superiors de Música, l’ideari i orientació pedagògica i artística del centre, les Beques Ferrer-Salat, i les característiques de les proves d'accés.

·      Petit concert a càrrec d’alumnes del Conservatori (Auditori).

·      Trobada per Departaments (Aules del Conservatori), a les 12h aproximadament: els assistents podran participar en classes i altres activitats conduïdes pels professors del Departament que els correspongui.

·      Conèixer el professor: els assistents podran reunir-se amb el professor que hagin sol·licitat (és possible que algun professor no estigui disponible en aquest dia. En cas necessari, es posaria l’estudiant interessat en contacte amb el professor desitjat).


Hi haurà punts d’informació sobre aspectes administratius i de matriculació.

Per a un aprofitament òptim de la Jornada, cal  inscriure’s emplenant el formulari corresponent (fins el dia 9 de febrer): 

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web