utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

becas-gran

Beques per a estudis de Màster en Interpretació de Música Clàssica, Música de Cambra, Interpretació de Jazz i Música Moderna i Composició Aplicada al Conservatori Superior de Música del Liceu per al curs 2017-2018 

La Fundació Conservatori del Liceu ofereix un programa de Beques per als Màsters oficials del Conservatori, per assegurar que els estudiants amb un talent excepcional tinguin el suport adequat per a desenvolupar les seves capacitats artístiques al màxim nivell.

Aquest programa de Beques compta amb el suport dels Mecenes del Conservatori: institucions compromeses amb l'educació artística dels futurs talents mitjançant diverses modalitats d'ajut per als estudis oficials de Màster del Conservatori del Liceu.

banner-becas-seccio

TIPUS DE BEQUES

8 Beques per cursar estudis de Máster oficial al Conservatori del Liceu en el curs 2017-2018 en las especialitats de:

 • Interpretació en instruments i cant de la Música Clàssica i Contemporània
 • Piano (Beca Josep Manuel Corrales- Fundador de MRW)
 • Interpretació en instruments i cant de Jazz i Música moderna
 • Música de Cámara (duos, trios o quartets)
 • Composició Aplicada als medis audiovisuals i escènics

Les Beques cobren el 100% del cost acadèmic del curs.

CONDICIONS

 • Límit d’edat: els candidats han d’haver nascut després del 31 de maig de 1986.
 • Els candidats hauran d’haver obtingut el Títol Superior de Música (o bé una Llicenciatura en Música, Títol Universitari en Música o titulació oficial equivalent).
 • En el cas de que gaudeixin d’una altra Beca per als mateixos estudis, caldrà que ho comuniquin al Conservatori per a que es pugui valorar el seu cas per a mantenir la beca o retirar-la.
 • Per a que es faci efectiva l’adjudicació de la Beca, els candidats hauran de superar les proves d’accés al Màster i formalitzar la inscripció en aquest.

OBLIGACIONS DELS BECARIS

Els becaris adquireixen el compromís de:

 • Seguir amb aprofitament tot el programa acadèmic del Màster incloses les diverses audicions, concerts i altres activitats programades pel Conservatori.
 • Incloure en el seu currículum artístic i altres documents rellevants de la seva condició d'alumne i becari del Conservatori del Liceu.

INSCRIPCIÓ

El formulari d'inscripció es troba en aquesta pàgina. A més d’emplenar aquest formulari, s'ha d'enviar per correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) abans del 26 de maig del 2017 la següent documentació:

 • Currículum vitae
 • Carta de motivació
 • Fotocòpia del DNI (passaport en cas de ser estranger)
 • Fotocòpia del títol superior de Música o equivalent
 • Candidats al Màster de Composició aplicada: partitures i enregistrament de quatre obres de format diferent que siguin una mostra representativa del seu treball com a compositor.
 • Candidats als Màsters d’Interpretació en Música Clàssica, Música de Cambra, Interpretació de Jazz i Música Moderna: enregistrament de vídeo.

FI DE TERMINI

REQUISITS

Requisits per a l'enregistrament de vídeo

El vídeo caldrà enviar-lo en forma d'enllaç a YouTube, Vimeo, Dropbox o plataformes similars (preferiblement evitar serveis com WeTransfer o similars amb enllaços temporals).
Els enregistraments han de tenir una qualitat sonora acceptable i la possible edició de vídeo ha de permetre apreciar la participació dels candidats de manera adequada.
No s’acceptaran vídeos que no compleixin els requisits que se estableixen.

Per al Màster d'Interpretació en Música Clàssica i Contemporània:

La interpretació d'un repertori que inclogui un mínim de tres obres o moviments complets amb una durada mínima total de 20 minuts. Les obres escollides hauran de formar un programa variat en llenguatges i estils i ser representatiu dels diferents períodes del repertori de l'especialitat.

Per al Màster d'Interpretació en Música de Cambra

Els grups hauran d'aportar una gravació de vídeo amb la interpretació d'un repertori format per dos o més obres o moviments complets amb una durada mínima d'uns 20 minuts. Les obres escollides hauran de formar un programa variat en llenguatges i estils i ser representatiu dels diferents períodes del repertori de l'especialitat.

Per al Màster d'Interpretació en Jazz i Música moderna:

La interpretació d'un programa d'uns 20 minuts mínims de durada, integrat per una selecció d'estàndards del repertori jazzístic que inclogui almenys un tema de cadascun dels següents estils: Swing/Be-bop, bossa nova, Ballad i Contemporary (és pot incloure una composició original).
La formació és lliure (trio, quartet, etc.), però sempre amb paper protagonista del candidat. En els instruments polifònics (guitarra i piano), un dels temes ha de ser interpretat a solo.

CALENDARI

 • Inscripcions i presentació de sol·licituds: fins al 26 de maig de 2017
 • Comunicació de resultats: 9 de juny de 2017
 • Acceptació de la beca: fins al 15 de juny de 2017
 • Matrícula: fins al 15 de juliol de 2017
 • Confirmació de visats (alumnes estrangers): fins al 10 de setembre de 2017

TRIBUNAL

 • El tribunal adjudicador de les Beques estarà format per professors del Conservatori del Liceu.
 • La decisió del tribunal serà inapel·lable.
 • El tribunal es reserva el dret de declarar alguna de les Beques desertes si es considera que els candidats no posseeixen el nivell mínim exigit.

 

Més Informació:
Conservatori del Liceu:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
+ 34 933271212

 

Gràcies a la col·laboració de

patrocinadors-beques

 

Beques per a estudis de Màster en Interpretació d'Òpera al Conservatori Superior de Música del Liceu 2017 

La Fundació Conservatori del Liceu ofereix un programa de Beques dirigit als estudiants del Màster en Interpretació d’Òpera, amb l'objectiu que els cantants amb un talent excepcional tinguin el suport adequat per desenvolupar les seves capacitats artístiques al màxim nivell.

Aquest programa de Beques compta amb el suport dels Mecenes del Conservatori, institucions compromeses amb l'educació artística dels futurs talents mitjançant diverses modalitats d'ajuda per als estudis oficials de Màster del Conservatori del Liceu.

S'atorgaran 9 beques que cobriran el 100% del cost acadèmic total del Màster:

Gràcies a la col·laboració de

Fundacio-damm     cercle        fundacio ferrer-salatEL PROGRAMA

El Màster en Interpretació d’Òpera ofereix als joves cantants l'oportunitat de desenvolupar-se com a intèrprets en un entorn d'excel·lència artística i altíssima competència musical gràcies a la combinació dels recursos i l'experiència del Conservatori.

L'objectiu del Màster és el treball tècnic, vocal i estilístic sobre l’òpera (o SingspielLa Flauta Màgica (Die Zauberflöte) de W. A. Mozart amb un repartiment format pels alumnes del Màster acompanyats per l'Orquestra del Conservatori del Liceu. La interpretació dels participants en el Màster estarà integrada en els cicles de l'Auditori del Conservatori del Liceu.

Més informacióCONDICIONS I OBLIGACIONS

- Els candidats hauran d'haver nascut després de l'1 gener 1986.

- Els candidats hauran d'haver obtingut el Títol Superior de Música (o bé una llicenciatura en Música, Títol Universitari en Música o titulació oficial equivalent). Els estudiants que no compleixin aquest requisit no podran obtenir el títol oficial de Màster, i se'ls lliurarà un certificat de curs de perfeccionament i postgrau musical pels estudis realitzats.

-En el cas que els candidats seleccionats gaudeixin d'una altra Beca per als mateixos estudis, caldrà que ho comuniquin al Conservatori perquè es pugui valorar el seu cas.

- Perquè es faci efectiva l'adjudicació de la Beca, els candidats hauran de superar les proves d'accés al Màster i formalitzar-hi la inscripció.

Els becaris adquireixen el compromís de:

- Seguir amb aprofitament tot el programa acadèmic del Màster inclosos els diferents concerts o recitals programats pel Conservatori com a part de les activitats del Màster.

- Incloure la seva condició d'alumne i becari del Conservatori del Liceu en el seu currículum artístic i altres documents rellevants.INSCRIPCIÓ

Per optar a la beca caldrà omplir el següent formulari de sol·licitud (més avall).

Un cop completat, s'ha d'enviar per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  abans del 30 gener 2017 juntament amb la següent documentació:

- Currículum vitae

- Carta de motivació

- Fotocòpia del DNI (passaport en cas de ser estranger)

- Fotocòpia del Títol Superior de música o equivalent (en cas de tenir-lo)

-Enregistrament de vídeo: els candidats presentaran una gravació de vídeo (amb acompanyament de piano o orquestra) d'una de les següents àries de La flauta màgica segons el tipus de veu i paper desitjat:

"Dies Bildnis ist bezaubernd schön"– Tamino
"Alles fühlt der Liebe Freuden"– Monostatos
"Der Vogelfänger bin ich ja"– Papageno
"Ein Mädchen oder Weibchen"– Papageno
"O Isis und Osiris"– Sarastro
"In diesen heil'gen Hallen"– Sarastro
"O zittre nicht, mein lieber Sohn"– La Reina de la Nit
"Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen"– La Reina de la Nit
"Ach, ich fühl's, es ist verschwunden"– Pamina

Les veus de mezzosoprano o contralt poden presentar una ària d'una altra òpera de Mozart de lliure elecció.

El vídeo ha d'estar realitzat en un format d'ús comú (mp4, avi, etc.) i ha de ser enviat a través d'un enllaç a serveis de vídeo com YouTube o Vimeo, o a través de serveis d'emmagatzematge com Dropbox, WeTransfer o Google Drive.TRIBUNAL

El tribunal adjudicador de les Beques estarà format per professors del Conservatori del Liceu.
La decisió del tribunal serà inapel·lable.

El tribunal es reserva el dret de declarar alguna de les Beques deserta si es considera que els candidats no posseeixen el nivell mínim exigit.CALENDARI

Inscripció: de l’1 de desembre de 2016 al 30 de gener de 2017

Comunicació de resultats: 6 de febrer de 2017

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web