utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació de Jazz i Música Moderna

jazz

Titulació: Títol oficial de Màster (acreditació al Boletín Oficial del Estado) // Calendari: Octubre 2018 – Maig 2019

Idioma: Anglès/Castellà/Català // Lloc de realització: Centre Superior de Música Conservatori Liceu, Barcelona

Preinscripció:

Primer Període: de l'1 de març al 31 de maig (consultar convocatòria de beques; oberta únicament durant aquest període)

Segon Període: 
de l'1 de juny al 10 de setembre

Preu: 7.200€ 

El Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació de Jazz i Música Moderna del Centre Superior està dirigit a titulats superiors en Música en l'especialitat de Jazz i Música Moderna. Proporciona una titulació oficial de Màster dins de l'Espai Europeu d'Educació superior, d'acord amb el Reial Decret 1614/2009, de 26 d'octubre, pel que s'estableix l'ordenació dels ensenyaments artístics superiors regulats per la Llei Orgànica d'Educació de 3 de maig.

Objectius

Els estudis de Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació de Jazz i Música Moderna permetran a l'estudiant desenvolupar un llenguatge propi, basat en un profund coneixement de la tradició i estils més importants de la història del Jazz i la Música moderna, així com altres estils de les músiques improvisades i de fusió.

Una oportunitat única per estar en condicions òptimes per accedir a la pràctica professional en programacions de concerts, enregistraments, i activitats professionals relacionades amb la creativitat i el sector i la indústria de la música moderna.

Pla d'estudis

En començar els estudis de màster, els estudiants, amb l'assessorament dels responsables acadèmics, dissenyaran un projecte interpretatiu que compleixi els objectius previstos i segons el següent programa d'estudis:

- Es perfecciona la tècnica instrumental i / o vocal pròpia de la teva especialitat, per assolir el nivell d'excel·lència necessària per afrontar els objectius finals dels estudis.

-Es fomenta la pràctica de la música en conjunt amb una dinàmica adequada a cada especialitat instrumental / vocal, on l'estudiant exerceix el lideratge i es responsabilitzi de l'elecció del repertori i del desenvolupament del concepte artístic de la interpretació de les obres.

- S'ofereix l'oportunitat de desenvolupar una especialitat musical i definir una personalitat interpretativa diferenciada que doni majors opcions en el món professional, tant en activitats d'interpretació com a docents.

- S'imparteix una formació complementària especialment centrada en l'estudi i anàlisi de l'harmonia i improvisació, amb comentari i anàlisi d'obres i enregistraments representatives de la història del Jazz i la Música moderna.

- Es realitza un Treball de Fi de Màster, sota la direcció d'especialistes, que permeti definir i expressar d'una manera coherent sobre el teu repertori, desenvolupant la capacitat per comunicar el contingut i resultats del teu treball interpretatiu a públics diversos, amb o sense coneixements tècnics.

- Es presenta el treball realitzat durant el curs en un concert final a l'Auditori del Conservatori del Liceu en condicions properes a la realitat del món professional. Durant tota la durada del Màster es promouran freqüents activitats d'audició i d'interpretació en públic.

- S'obté una titulació oficial de Màster en ensenyaments artístics superiors amb els diversos avantatges professionals que comporta.

- Permet assistir a classes magistrals i conferències de professors convidats i els nombrosos concerts i audicions que tenen lloc regularment als diversos auditoris del Conservatori.

 

Jazz i Música Moderna
AssignaturesECTS
Instrument principal / Veu22
Interpretacions públiques4
Combo / Ensemble5
Big Band / Conjunt vocal / Conjunt instrumental5
Seminari d'anàlisi4
Music Business5
Mètodes d'investigació5
Treball de fi de Màster10
TOTAL ECTS:60

Podeu consultar aquí:

pdf-icon-40x40 Guia Acadèmica del Màster - Curs 2017-2018.pdf

pdf-icon-40x40 Programa d'assignatures - Curs 2017-2018.pdf

L'assignatura de Music Business reuneix professionals representatius del negoci de la música, com són periodistes, mànagers, promotors de concerts, emprenedors, etc., oferint a l'alumne una visió global del món professional real.

L'assignatura de Seminari d'anàlisi consisteix en l'estudi de l'harmonia, forma, i característiques estilístiques del jazz i la música moderna, mitjançant l'anàlisi d’exemples representatius, tant en format de partitura impresa com en l’anàlisi auditiu d'enregistraments sonors.

Professorat

INSTRUMENTS DEL JAZZ I LA MÚSICA MODERNA

BATERIA - Marc Miralta, Ramon Prats, David Xirgu, Gonzalo del Val
CONTRABAIX- Horacio Fumero, David Mengual, Vic Moliner, Giulia Valle
FLAUTA - Gorka Benítez
GUITARRA ELÈCTRICA - Jordi Bonell, Daniel Pérez
PIANO - Albert Bover, Marco Mezquida
PERCUSSIÓ (Vibràfon) Marc Miralta
SAXÒFON- Gorka Benítez, Víctor de Diego
TROMPETA - Matthew Simon, Raynald Colom, Bill McHenry
TROMBÓ - Josep Tutusaus
VIOLÍ - Oriol Saña
VEU - Celeste Alías, Carme Canela

El Centre Superior compta amb un ampli equip de professors d'Instrument i Cant en permanent renovació. Poden consultar-se en el següent enllaç altres professors que els estudiants poden sol·licitar per a les seves classes.

ASSIGNATURES COMPLEMENTÀRIES I TREBALL DE FI DE MÀSTER

Sergi Vergés
Víctor Estapé
Diego Calderón
Benjamin Davies
Jordi Pons

PROFESSORS ASSOCIATS

Yaroldi Abreu, percussió
Darla S. Hanley, Music Business
Stefan Karlsson, piano
Chucho Valdés, piano

ARTISTES CONVIDATS I MASTERCLASS

Cada any, el Màster de Jazz i Música Moderna compta amb la visita d'artistes de primer nivell internacional, que oferiran Masterclasses i concerts per als alumnes. 

Joan Albert Amargós, Kenny Barron, Bob Belden, Joey Blake, Seamus Blake, Richard Bona, Michael Braam, Gary Burton, Dani De Morón, Chano Domínguez, Dave Doublas, Dave Fiukzynski, Eddie Gomez, Darlay S. Hanley, Billy Hart, Fred Hersch, Dave Holland, Ashley Kahn, Stefan Karlsson, Jere Laukannen, Kirk Kovington, Joachim Kühn, Julian Lage, Joe Lovano, Eddie Marshall, Rudresh Mahanthappa, Carlos Martin, Christian McBride, Bill Mc Henry, Pat Metheny, José Nieto, Joshua Redman, Jorge Rossy, Badal Roy, Antonio Serrano, Bobby Shew, Ed Soph, Ben Street, Jacky Terrasson, Mark Turner, Chucho Valdés, Chad Wackerman, y Miguel Zenón.

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web