utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

cap-cambra

Els grans noms de la música tornen al Conservatori del Liceu! El cicle de masterclasses i concerts Liceu Cambra es consolida amb una segona edició que posa un any més aquest escenari barceloní en el centre d’atenció de l’activitat concertística i pedagògica actual. Es tracta d’una iniciativa única en el nostre entorn fonamentada a partir d’unes propostes d’interès excepcional que enriqueixen l’oferta d’activitat cultural de la nostra ciutat i que posen en contacte els joves talents i els grans mestres internacionals, amb els que comparteixen de primera mà coneixements i experiència.

Una vegada més, fem possible aquest objectiu unint des de gener fins al juny una sèrie extraordinària de 26 masterclasses amb un cicle de 12 concerts d’un gran atractiu. Poden recordar-se les paraules de Leo Brouwer, després de la seva intervenció en la passada edició de Liceu Cambra: “...això és quelcom que molts pocs conservatoris al món fan, però els que ho fan són notables precisament per fer-ho. [...] El músic es fa tocant i provant-se davant el públic. L’estudiant necessita escoltar-se i ser escoltat”. D’aquesta manera, els alumnes del Conservatori, però també el públic, tenen l’oportunitat d’acostar-se a personalitats de primer nivell, un treball que va més enllà de les aules d’estudi i el món acadèmic: els concerts no són només a càrrec dels grans mestres, sinó que els estudiants també hi són cridats a participar en diverses ocasions, compartint programa i escenari amb els músics que són el seu model. Dossier de premsa.pdf

 

 

Masterclasses

Tot el mestratge i la capacitat pedagògica de músics que són autèntics referents mundials del seus camps. Liceu Cambra té l’honor de presentar alguns dels noms més destacats en la interpretació d’instruments de vent, com el llegendari Jean-Marie Londeix, un dels “pares” del saxòfon modern, el flautista Jacques Zoon, o una nodrida representació d’autoritats mundials del vent metall que reivindiquen el seu paper, sovint poc conegut, en la música de cambra. Els instruments de corda, per la seva banda, comptaran amb la presència de Wolfgang Boettcher, Pavel Vernikov o els quartets Hagen i Casals i, naturalment, no podien faltar els grans noms de la lírica i la cançó: Grace Bumbry, Francisco Araiza, Mariella Devia o Dalton Baldwin entre d’altres s’uneixen a la llista que completen grans pianistes com Giorgi Latso, el duo Tsvereli-Komen, Dmitri Alexeev o el gran William Kinderman i les seves imprescindibles sessions d’anàlisi.

DESCOBREIX TOTA L'AGENDA AQUÍ!

Concerts

12 cites ineludibles en una de les millors acústiques de la ciutat. Liceu Cambra ofereix al seu magnífic Auditori les grans obres mestres de la música de cambra, simfònica i els grans moments de l’òpera i la cançó en un cicle únic on els grans mestres de l’actualitat es trobaran amb els joves talents emergents. Gaudirem així del resultat de les masterclasses de Lied del mític Dalton Baldwin amb el recital dels alumnes participants, o de la representació d’escenes seleccionades de La Flauta Màgica a càrrec dels estudiants del Màster d’Òpera. Així mateix, escoltarem els professors del centre Alba Ventura, Júlia Gallego, Emili Brugalla i Vesko Stambolov en dos duos d’altura i els recitals del Quartet Casals, Giorgi Latso i el clarinetista Olivier Patey. Naturalment, no podia faltar tampoc el retorn de la temporada de la Kaimerata, dirigida pel professor del centre Kai Gleusteen i dedicada enguany a W. A. Mozart.

DESCOBREIX TOTA L'AGENDA AQUÍ!

Entrades i descomptes

El preu general per a una masterclasses o un concert és de 10€.

Masterclasses i concerts:

Alumnes del Conservatori Superior del Liceu: gratuït (accés directa amb el carnet)

Masterclasses:

Alumnes del Centre Professional del Liceu: gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)

Estudiants de música: 5€ (inscripció prèvia obligatòria)

 

banner-ferrer-salat-cambra 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web