utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dilluns, 30 Juliol 2018 08:57

L’excel·lentíssima senyora D.ª Margarita Acero Prats, Marquesa Vda. de Foronda, es converteix en Mecenes del Conservatori Liceu

L'excel·lentíssima senyora D.ª Margarita Acero Prats, Marquesa Vda. de Foronda, en virtut de la seva voluntat de col·laboració filantròpica i compromís amb una institució cultural de reconegut prestigi musical com és el Conservatori Liceu, ha decidit donar suport, dins el programa de Beques de Màster del centre, un alumne/a amb una Beca per cursar estudis de Màster en Ensenyaments artístics al Conservatori Liceu.

Aquesta nova Beca portarà el nom de "Beca Margarita Acero, marquesa Vda. de Foronda, per a estudis de Màster en Ensenyaments Artístics" i es sumarà al programa de beques per als Màsters oficials del Conservatori Liceu, que vol assegurar que els estudiants amb un talent excepcional tinguin el suport adequat per desenvolupar les seves capacitats artístiques al màxim nivell.

Concretament, el proper curs acadèmic 2018-2019 la nova Beca estarà destinada a cursar estudis de Màster en Ensenyaments Artístics en l'especialitat d'Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània, en l'itinerari de Piano.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web