utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dimarts, 19 Desembre 2017 09:02

El Sr. Sergi Ferrer Salat, president de la Fundació Conservatori del Liceu i de la Fundació de Música Ferrer-Salat, ha presidit el concert dels nens i nenes de 1r i 2n de Primària Musical de les escoles parroquials del barri de Sant Andreu

El 2016 la Fundació Conservatori del Liceu i la Fundació de Música Ferrer-Salat varen engegar un projecte de formació musical i inclusió social a través de la pràctica musical, en tres escoles situades en entorns desfavorits dels barris de La Trinitat, el Bon Pastor i Baró de Viver, amb la col·laboració de la Fundació d'Escoles Parroquials de l'Arquebisbat de Barcelona.

En aquest moment, 5 professors del Conservatori del Liceu estan implicats en la formació musical de 270 nens i nenes i col·laborant activament amb els mestres de música i els tutors de primària de les escoles Bon Pastor, L'Esperança i Santíssima Trinitat. Els alumnes reben 3h setmanals de classe de música en horari lectiu, a la mateixa escola, utilitzant el mateix pla d'estudis de Primària Musical que les demés Escoles Liceu, que en aquest moment són 20 centres arreu de Catalunya. Tanmateix, per aquests alumnes la formació és gratuïta i totes les escoles disposen d'un banc d'instruments de percussió i d'instruments de vent, gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

El divendres 15 de desembre, a l'Auditori del Conservatori del Liceu, els familiars dels nens i nenes de 1r i 2n varen poder gaudir de l'emoció d'escoltar els seus fills i filles en un concert coral de Nadales interpretades en clau de jazz i acompanyades per una small band. A la primera part del concert, la Banda del Centre Professional del Conservatori del Liceu, amb els professors Núria Brull, Maricarmen García i César Femenía, tots tres implicats en aquest projecte, va oferir diverses obres per a conjunt de vents, i els assistents al concert van poder escoltar i observar aquests instruments que tindran l'oportunitat d'estudiar els seus fills a l'escola.

A la primavera els alumnes de 3r participaran en altres concerts, tant corals com instrumentals, i els alumnes participaran en les avaluacions que ofereix el Conservatori del Liceu, per tal de demostrar la superació dels diferents nivells, i per a que els que demostrin més motivació, intensitat d'estudi i talent puguin gaudir ja el curs vinent de beques que els permetin accedir gratuïtament a classes individuals d'instrument.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web