utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Escoles de Música Vinculades

Més de 80 anys compartint la nostra experiència arreu de Catalunya

El Conservatori del Liceu ofereix ensenyaments musicals arreu del país en escoles de música pròpies però també són nombroses les escoles d’altres titulars vinculades al nostre projecte educatiu.

Les escoles vinculades comparteixen el pla d’estudis del Conservatori del Liceu, un mateix ideari d’ensenyament musical i les eines pedagògiques que el Conservatori els facilita per portar-lo a terme amb qualitat.

L’actual projecte d’escoles vinculades té el seu origen en les primeres escoles filials fundades l’any 1932, i actualitza el compromís del Conservatori del Liceu de compartir la seva experiència estenent la pràctica musical -especialment a la població infantil- potenciant la detecció i estimulació del talent.

La vinculació al Conservatori del Liceu facilita a l’Escola Vinculada:

Una estructuració acadèmica basada en el nostre Pla d’Estudis i un seguit de recursos pedagògics: llibres, models d’examen, repertori, dissenys curriculars, orientacions d’avaluació...

Un programa de seguiment dels alumnes, amb dues avaluacions que tenen lloc al febrer i al juny i notes anuals que valoren el seu progrés a nivell individual dins del Pla d’Estudis i faciliten l’accés als ensenyaments no reglats del Conservatori del Liceu, situat a la plaça Urquinaona de Barcelona.

Diplomes del Conservatori a la finalització de les diferents etapes, que són garantia de superació de cada programa

Un programa de formació permanent dels professors

Activitats acadèmiques i artístiques, coherents amb el projecte educatiu

Informació relacionada amb les activitats del Conservatori del Liceu, amb la legislació vigent, amb la continuació dels estudis musicals en conservatoris professionals i superiors...

Facilitats “Professor Liceu”: Els professors d’aquestes escoles tenen condicions similars d’accés als professors del Conservatori del Liceu, per assistir a les activitats que anualment s’organitzen (classes magistrals, conferències, concerts...)

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web