utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

EM Liceu Mataró

L'Escola de Música Liceu Mataró comparteix espais amb el Centre Catòlic de Mataró i l'Escola Balmes, a la Plaça dels Bous, veïna de la Riera. Va ser la primera escola de música de la ciutat, i en ella s'han format bona part dels músics professionals de Mataró –com el compositor Moisès Bertran, els musicòlegs Francesc Cortés o Joan Vives, els intèrprets Albert Nieto, Rosa Mateu, Josep Fadó, Miquel Quiñones, Carles Arabia, Eduard Martínez, Jordi Comellas... - i multitud d'afeccionats.

Actualment, l'Escola de Música Liceu Mataró és el lloc idoni on estudiar música clàssica i moderna amb un complet programa que inclou llenguatge musical, instrument i conjunts vocals i instrumentals. Amb dues tardes a la setmana els nens i nenes de Mataró poden realitzar uns estudis de música que, basant-se en l'aprenentatge des de la pràctica, condueixen a l'obtenció a l'edat de 12 anys del Diploma de Nivell Bàsic del Conservatori del Liceu.

En paral·lel a la Secundària, també es pot cursar el nivell professional no reglat amb el mateix programa d'estudis que al Centre Professional de Música del Liceu. El Departament de Música Moderna, els seus programes i les produccions artístiques de la Big Band Liceu Mataró tenen una excepcional embranzida de la mà de L'AULA de música moderna i jazz del Conservatori del Liceu.

Nombrosos tallers per a adults afeccionats completen l’àmplia oferta de l’Escola.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web