utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

El projecte educatiu

excellencia-educativaEstem compromesos amb l'excel·lència educativa i amb el desenvolupament de la personalitat i de les intel·ligències múltiples a través de la pràctica musical.

Prioritzem l'educació en valors, a través del treball en equip, la confiança en un mateix, la voluntat de superació, la cultura de l'esforç i la constància en l'estudi.

Creiem en la motivació basada en l'adquisició progressiva de competències, en la satisfacció de l'assoliment d'objectius, en el desenvolupament de la iniciativa personal i en el plaer de la pràctica artística.

Creiem que la música ha d'arribar a un màxim de població i per això potenciem la pràctica amateur i treballem per detectar i potenciar el talent dels que es vulguin encaminar a la professionalització futura, i en tots dos casos, per apassionar-nos amb la música.

El nostre projecte educatiu es fonamenta en un pla d'estudis dissenyat perquè els alumnes adquireixin les competències necessàries per a la pràctica de la música clàssica i moderna, amb itineraris que els permeten avançar a velocitats diferents, segons la motivació, la dedicació i el talent de cada alumne/a.

El pla d'estudis que segueixen totes les Escoles Liceu està dotat dels recursos necessàries per aplicar-lo amb garanties: material didàctic, avaluació continuada dels alumnes amb notes al final de cada nivell i assignatura i amb diplomes a la fi de les diferents etapes, i formació permanent dels professors.

Tots els nostres alumnes participen anualment en produccions artístiques per tal d'expressar-se com a músics des del primer dia i al llarg dels diferents nivells de la seva formació musical.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web