utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Diplomes

El Conservatori del Liceu té un programa d'exàmens i avaluació al servei d'escoles per tal de garantir l'assoliment dels diferents nivells educatius musicals.

Els exàmens del Conservatori del Liceu suposen una estimulació en el progrés musical per als alumnes de tots els nivells, essencialment per als nens. Els nostres programes són molt oberts i permeten apropar-se a la música clàssica i moderna, oferint un objectiu clar per orientar els estudis dels més joves.

Els alumnes de la Xarxa d'Escoles Liceu, són avaluats anualment i de forma continuada per professors del Conservatori del Liceu. Les notes valoren el seu progrés individual dins del Pla d'Estudis del Conservatori i faciliten l'accés al Centre Professional de Música Liceu situat a la plaça Urquinaona de Barcelona.

Aquest seguiment acadèmic representa una motivació per als alumnes i una garantia per als pares i professors que la formació musical dels nens està ben encaminada. Els estudis condueixen a l'obtenció de Diplomes del Conservatori del Liceu, única entitat arreu d'Espanya que ofereix tots els nivells de la piràmide educativa musical: ensenyaments elementals per a nens, Grau Professional i Estudis Superiors, Postgrau i Màster.

entrega-diplomes

Els Diplomes del Conservatori a la finalització de les diferents etapes, que són garantia de superació de cada programa.

Disposem d'un servei per a professors de piano emprenedors, que exerceixen de forma autònoma en els seus propis estudis de música. Ofereix eines de suport pedagògic (programes curriculars, llibres i formació de professors) i permet que els seus alumnes segueixin els exàmens del Conservatori del Liceu dins del nostre Pla d'estudis, rebent els certificats acreditatius de cada nivell.

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web