utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

1. Informació general
La Fundació Conservatori del Liceu compleix amb els requisits establerts a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb aquest fi ha creat l'avís legal següent.

INFORMACIÓ GENERAL 
FUNDACIÓ CONSERVATORI DEL LICEU
carrer Nou de la Rambla 88, 08001 de Barcelona
Tel. 93 327 12 00


2. Propietat intel·lectual i industrial 
Tots els continguts de la present pàgina web, incloent-hi, sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre als esmentats continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat dels seus legítims propietaris, i queden reservats tots els drets sobre aquests.
Queda prohibit qualsevol acte de reproducció dels continguts, en el tot o en una part, amb qualsevol forma o mitjà, sigui mecànic, electrònic, reprogràfic o un altre, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense la prèvia autorització expressa i per escrit de la Fundació Conservatori del Liceu o dels seus legítims propietaris.
Fotos: - Arxiu fotogràfic Fundació Conservatori del Liceu

3. Vincles
La Fundació Conservatori del Liceu no assumeix cap responsabilitat sobre els vincles externs que, en el seu cas, es poguessin incloure a la pàgina web, és per això que l'usuari accedeix exclusivament sota la seva responsabilitat al contingut i en les condicions d'ús que es regeixin en aquests vincles.

4. Legislació i fur aplicable 
El present avís legal es regeix en tots i cada un dels seus extrems per la llei espanyola. En el cas que hi hagués qualsevol conflicte o discrepància, el fur aplicable serà el dels jutjats i tribunals de Barcelona.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
La Fundació Conservatori del Liceu protegeix les dades personals segons l'establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i al Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, en virtut del qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens subministri a través de la pàgina web www.conservatoriliceu.es seran tractades de manera confidencial i passaran a formar part d'un fitxer titularitat de la Fundació Conservatori del Liceu, BASE DE DADES GENERAL D'ADMINISTRACIÓ DE LA FUNDACIÓ CONSERVATORI DEL LICEU  que ha estat degudament inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
Les seves dades personals seran utilitzades només per a la prestació del servei ofert a través del portal, així com per a l'enviament d'informació que l'usuari hagi pogut sol·licitar i per a futures comunicacions d'activitats de la Fundació que poguessin ser del seu interès.
Així mateix, l'informem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, enviant sol·licitud expressa:
-       mitjançant correu ordinari a Conservatori del Liceu,carrer Nou de la Rambla 88, 08001 de Barcelona, ref. LOPD,

L'usuari garanteix que les dades personals facilitades són certes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d'aquestes dades. 
L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar la Fundació Conservatori del Liceu a qualsevol tercer, a causa de l'ompliment dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

últimes notícies

Últims videos

Masterclass amb Amir Eldan - Cicle Liceu Cambra
Conegut pels estudiants del Conservatori del Liceu gràcies a anteriors classes internes, per primer...
Masterclass amb Eric Halfvarson - Cicle Liceu Cambra
Escoltem els consells d'Eric Halfvarson en el seu pas pel cicle Liceu Cambra del Conservatori del Li...
Masterclass amb Stephanie Baer - Cicle Liceu Cambra
Tota l’essència cambrística des de Nova York! Al cicle Liceu Cambra del Conservatori del Liceu v...
Masterclass amb Rafael Martínez Guillén - Cicle Liceu Cambra
El trombonista valencià Rafael Martínez Guillén ha desbordat els estereotips associats al músic ...
Masterclass amb Timothy McAllister - Cicle Liceu Cambra
Un dels saxofonistes més reclamats pels compositors de tot el món ens va visitar al Conservatori d...
Masterclass amb Akiko Ebi - Cicle Liceu Cambra
Akiko Ebi no ha faltat a cap de les edicions del cicle Liceu Cambra. Enguany, aquesta pianista cèle...
La Cenerentola arriba al Conservatori del Liceu!
La Cenerentola arriba al Conservatori del Liceu!Una producció operística d’alt nivell al volta...

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web