utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dimecres, 04 Juliol 2018 10:51

L’alumna del Conservatori del Liceu Cèlia Margalef guanya el Primer Premi en el 48è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

L'alumna del Centre Superior del Conservatori Liceu Cèlia Margalef ha estat guardonada amb el Primer Premi de la Categoria A en la 48a edició del Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que s'està celebrant a Vilafranca del Penedès des del 30 de juny i s'allargarà fins el 15 juliol, data en què els guardonats de les diferents categories oferiran un recital (juntament amb la Coral Laroc) a l'Auditori Fòrum Berger Balaguer, on també s'han realitzat les diverses sessions del concurs.

En el certamen també van ser premiats els alumnes Nil Solé (amb el Segon Premi de la Categoria B), Blai Mañer (amb el Segon Premi de la Categoria Sènior), Pau Lanzetta, Pamela Beine, (ambdós amb Mencions d'Honor en la Categoria A), i Álvaro Mur i Elisabet Barroso (ambdós amb Mencions d'Honor en la Categoria Sènior).

Els quatre cursen actualment Estudis Superiors al nostre centre i Cèlia Margalef, Nil Solé i Blai Mañer han estat guardonats amb dues de les beques concedides per la Fundació de Música Ferrer-Salat.

El Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya és organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Fundació Pinnae, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En la seva llarga trajectòria ha vist passar més de 2800 joves promeses del piano. És Premi Nacional de Música (1993) i pertany a la Unió Europea de Concursos de Música per a la Joventut.

Enguany el jurat ha estat format per Adolf Pla (Coordinador artístic del Concurs), Jordi Camell, Jordi Masó, Tensy Krismant (professor del Centre Superior del Conservatori del Liceu), Mercè Molero, Fanny Escrig i Anna Ferrer.

Més informació:
48è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya 2018

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web