utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dimarts, 30 Gener 2018 12:19

L’alumna de Màster del Conservatori del Liceu i becària de la Fundación Carolina – Abertis Andrea Orjuela actuarà al Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo de Bogotá acompanyada per la Orquestra Wiener Akademie

Aquest diumenge 4 de febrer l'alumna de Màster del Conservatori del Liceu i becària de la Fundación Carolina – Abertis Andrea Orjuela participarà com a solista al concert que tindrà lloc al Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo de Bogotá (Colòmbia), acompanyada per la prestigiosa Orquestra Wiener Akademie de Viena dirigida pel seu fundador Martin Haselböck. Hi interpretaran la 9a Simfonia de Beethoven amb instruments d'època.

Es tracta d'un nou èxit dels alumnes de cant del centre que es suma a la llarga i prestigiosa tradició lírica del Conservatori. Cal destacar el fet que el Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo és dels escenaris més importants del seu país i que darrerament s'està consolidant com una de les sales més importants d'Amèrica del Sud.

El concert s'emmarca en la integral simfònica del compositor de Bonn que aquest teatre li estarà dedicant aquestes dates dins la seva temporada Grandes Conciertos.

Des de l'any 2003 la Fundació Carolina, amb la col·laboració del Conservatori del Liceu, ofereix a molts joves talents de la música procedents d'Amèrica Llatina la possibilitat de desenvolupar el seu potencial artístic mitjançant la realització d'estudis de Màster al Conservatori en les especialitats de Música Clàssica i Contemporània i Jazz i Música Moderna. Des de l'any 2014 Abertis es va sumar a aquesta iniciativa fent possible la continuació del programa a través del finançament de les beques.

Més informació:
Programació Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo de Bogotà

       

Este domingo 4 de febrero la alumna de Máster del Conservatorio del Liceo y becaria de la Fundación Carolina - Abertis Andrea Orjuela participará como solista en el concierto que tendrá lugar en el Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo de Bogotá (Colombia), acompañada por la prestigiosa Orquesta Wiener Akademie dirigida por su fundador Martin Haselböck. Interpretarán la 9ª Sinfonía de Beethoven con instrumentos de época.

Se trata de un nuevo éxito de los alumnos de canto del centro que se suma a la ya larga y prestigiosa tradición lírica del Conservatorio. Cabe destacar que el Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo es de los escenarios más importantes de su país y que en los últimos tiempos se está consolidando como una de las salas más importantes de América del Sur.

El concierto se enmarca en la integral sinfónica del compositor de Bonn que este teatro le estará dedicando estos días dentro de su temporada Grandes Conciertos.

Desde el año 2003 la Fundación Carolina, con la colaboración del Conservatorio del Liceo, ofrece a muchos jóvenes talentos de la música iberoamericanos la posibilidad de desarrollar su potencial artístico mediante la realización de estudios de Máster el Conservatorio en las especialidades de Música Clásica y Contemporánea y Jazz y Música Moderna. Desde el año 2014 Abertis se sumó a esta iniciativa haciendo posible la continuación del programa a través de la financiación de las becas.

Més informació:
Programación Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo de Bogotá

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web