utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dimecres, 18 Octubre 2017 13:18

La Fundació Yamaha obre la convocatòria d’un programa de beques per a estudis musicals en l’especialitat de clarinet

Un any més, la fundació Yamaha Music Europe GmbH Iberica ha obert la convocatòria del seu programa de beques per a estudis musicals en el curs 2017-2018 dirigit a joves de tot Europa, unes ajudes que des de fa diversos cursos han permès a molts joves de gran talent realitzar la seva formació al Conservatori del Liceu i centres de tot Europa.

Enguany, la convocatòria recau en l'especialitat de clarinet, i el termini per a presentar les sol·licituds finalitzarà el proper dia 30 de novembre de 2017. Es tracta de beques per a estudiants de música a temps complet de qualsevol nacionalitat i no majors de 25 anys en el moment de l'aplicació. Aquestes ajudes abasten un any d'estudis (amb un valor d'entre 1000 i 2000€ en funció del país) i poden destinar-se a qualsevol propòsit relacionat amb l'avenç de la formació del beneficiari.

Les bases de la convocatòria i l'explicació del procés de selecció poden consultar-se en el següent enllaç:
https://es.yamaha.com/es/education/ymfe/index.html

Yamaha Music Foundation of Europe (YMFE) és una entitat europea sense ànim de lucre que es dedica a donar suport als estudiants de música amb talent, tot oferint des de 1990 programes de beques per a diverses especialitats amb un total a dia d'avui de 1000 joves beneficiats i més d'un milió d'euros en ajudes a tot el continent. Part d'aquestes ajudes han format part també del programa de mecenatge del Conservatori del Liceu a través de diverses beques per a Estudis de Màster.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web