utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dijous, 27 Juliol 2017 07:36

El Conservatori del Liceu incorporarà set nous professors d’Estudis Superiors el proper curs 2017-2018

El proper curs 2017-2018 el Conservatori del Liceu comptarà amb la incorporació de nous professors que impartiran diverses de les especialitats d'Estudis Superiors que ofereix el centre.

El Departament de Corda serà el que rebrà més incorporacions: la violista Anna Puig, formada a Barcelona i Berlín i destacada membre del Dalia Quartet i la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra fundada per Abbado. La violoncel·lista Erica Wise, també membre del Dalia Quartet o altres formacions cambrístiques com Funktion o el Trio Lorca, amb els que ha destacat la seva defensa dels repertoris contemporanis. Finalment, el contrabaixista Joaquín Arrabal, amb una destacada trajectòria de músic d'orquestra que l'ha portat per les grans formacions simfòniques del nostre país, inclosa l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

El Departament de Jazz i Música Moderna, per la seva banda, rebrà Gonzalo del Val, bateria de trajectòria molt vinculada al Conservatori del Liceu (i director de l'AULA entre 2013 i 2015) i acompanyant dels grans jazz-men del nostre país, i Juiliane Heineman, berlinesa resident a Barcelona des del 2006 i amb una carrera com a vocalista i guitarrista que acumula diversos enregistraments discogràfics i gires per Espanya.

Per altra banda, el Departament de Composició i Assignatures Teòriques incorporarà Javier Liébana, pianista especialista en improvisació i Doctor en Història de l'Art i Musicologia que impartirà improvisació i formació de l'oïda, i la soprano i musicòloga Aurèlia Pessarrodona, doctorada per la UAB, i que impartirà Estètica i Història de la Música.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web