utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dijous, 15 Juny 2017 13:34

L’ex-alumna del Conservatori del Liceu Irene Mas guanya el Primer Premi i un Premi Especial al 13è Concurs Internacional de Música de les Corts

L'ex-alumna del Conservatori del Liceu Irene Mas, becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat, ha guanyat el Primer Premi 'Manuel Ausensi' del 13è Concurs Internacional de Música de les Corts en la categoria de cant. Aquest guardó implica, a més de la dotació del premi, la seva participació amb un recital dins el Cicle Clàssica a les Corts, i cal afegir-hi també un Premi Especial, que li permetrà participar al Concert de Cloenda de la Festa Major de les Corts a l'Auditori Axa.

A més d'Irene Mas, al concurs hi van participar l'ex-alumna del Conservatori del Liceu Irina Veselova i les alumnes de 4t curs del centre Almudena López (Premi Especial – Beca Barcelona Opera Studio) i Helena Ressurreiçao (Premi Especial – Concert dins el cicle Les Veus del Monestir).

El concurs es va resoldre en una fase final a l'Auditori Axa, ple de públic assistent, després d'una intensa setmana d'audicions i fases prèvies realitzades a l'Escola de Música A Tempo i el Centre Cívic Can Deu. En aquesta darrera fase hi van participar ser intèrprets, quatre en la categoria de cant i tres en la instrumental. Irene Mas s'alçà amb la victòria amb les seves interpretacions de 'Deh, vieni non tardar' de Le Nozze di Figaro de W. A. Mozart, i 'Ah, donate il caro sposo' d'Il Signor Bruschino de G. Rossini.

El Concurs Internacional de Música de les Corts de Barcelona (CIM Les Corts) té com a finalitat donar suport als joves intèrprets en la seva carrera musical, impulsar la interpretació musical i la difusió de la música clàssica a partir de les joves generacions i establir un nou marc cultural de difusió musical a les Corts.

El Jurat d'aquesta 13 edició estava integrat per Roger Alier, Jaume Aragall, Carlos Caballé, Ricardo Estrada, Albert Garcia Demestres, Pedro Hernández, Jordi Maddaleno, Leticia Martín, Lluís Soler, i Albert Torrens.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web