utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dilluns, 15 Maig 2017 13:45

El Director Acadèmic del Conservatori del Liceu, Víctor Estapé, participa al programa "Taula de reflexió" de betevé

Ahir, 14 de maig, el Director Acadèmic del Conservatori del Liceu, Víctor Estapé, va participar al programa Taula de Reflexió, que emet cada diumenge a la nit l'emissora betevé, i que condueix Xavier Muixí.

En aquest espai de tertúlia, Víctor Estapé va estar acompanyat per Magda Polo, Professora d'història i filosofia de la música a la Universitat de Barcelona i Josep Martí, Investigador en antropologia de la música de la institució Milà i Fontanals del CSIC. Els tres van debatre àmpliament sobre la naturalesa de la música i la seva influència en les persones.

Al llarg del programa, vam poder veure passar temes tan diversos sobre l'origen del fet musical i la seva relació primigènia amb la parla i la comunicació humana, així com el seu desenvolupament al llarg de la història i la seva vinculació, ja en l'antiga Grècia, amb la capacitat de condicionar les emocions.

També es va debatre sobre la relació de les diferències existents entre la música de cultures diverses i els seus punts coincidents, l'evolució del gust i la tecnologia dels instruments, la consideració de l'ofici de músic, la instrumentalització per part del poder polític o religiós, el lligam amb els diferents estrats socials o bé el fenomen musical com a indústria i fet de masses.

Podeu veure el programa íntegre al següent enllaç:
http://beteve.cat/programa/taula-de-reflexio/

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web