utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dimecres, 10 Maig 2017 09:32

L’ex-alumna del Conservatori del Liceu Anna Quiroga ha estat convidada a participar al 13è World Harp Congress que es celebrarà el proper juliol a Hong Kong

L'ex-alumna del Conservatori del Liceu Anna Quiroga ha estat convidada a participar al 13è World Harp Congress, que es celebrarà entre els propers 7 i 13 de juliol a la ciutat de Hong Kong. Cal destacar que ha estat la pròpia organització del concurs qui ha demanat la seva presència (a diferència d'altres participants, que passen un procés de selecció de candidatures) per tal d'estrenar una obra del prestigiós compositor britànic Paul Patterson, que ell mateix ha dedicat a Quiroga.

Anna Quiroga fou una de les alumnes més talentoses del Conservatori del Liceu, on va ser mereixedora del Premi Extraordinari d'Interpretació l'any 2013 i les interpretacions de la qual vam poder gaudir en nombroses ocasions, destacant el concert d'aquests premis el 12 de febrer de 2015, acompanyada per l'Orquestra Simfònica del Conservatori del Liceu dirigida per Manel Valdivieso i on tocà el Concert per a arpa i orquestra d'Alberto Ginastera.

També fou seleccionada per formar part de la prestigiosa fundació sense ànim de lucre Talent Unlimited, l'objectiu de la qual és recolzar el desenvolupament dels joves músics en els ambients de més alta formació sense el condicionament dels imperatius econòmics, i convertint-se en la segona catalana que obté aquesta ajuda. Ara serà aquesta fundació la que finançarà la seva participació en aquest congrés.

El World Harp Congress és el festival tri-anual més gran del món dedicat a l'arpa, i atrau fins a 800 arpistes de 50 països diferents. Aquesta 13a edició és la primera que es realitza en un país asiàtic, i tindrà lloc al Hong Kong Academy for Performing Arts (HKAPA), on participaran els intèrprets, pedagogs, acadèmics i compositors més reputats del panorama actual, així com membres de la indústria musical.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web