utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Informació per alumnes estrangers

Per alumnes de la Unió Europea

Inscripcions i visats

Els ciutadans de la Unió Europea tenen dret a la lliure circulació i residència al país per tant no necessiten gestionar un visat d'estudis. Per formalitzar la inscripció han de comunicar-ho per correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) especificant el programa al qual voleu aplicar i adjuntant el seu currículum.
Els ciutadans de la Unió Europea emparats per la seguretat social del seu país, poden disposar igualment d'aquesta assegurança a l'Estat espanyol. Només cal obtenir la Targeta Sanitària Europea (TSE) abans de sortir del propi país.

 

Per alumnes de fora de la Unió Europea

Els alumnes estrangers han de gestionar un visat d'estudiant a l'ambaixada d'Espanya del seu país d'origen. Per obtenir aquest visat han d'estar inscrits al Centre per a això han de seguir el següent procediment:


• Omplir el formulari de sol·licitud amb les seves dades personals i acadèmiques i enviar-lo per email amb una carta de presentació de la seva Universitat, Conservatori o Centre d'Estudis de procedència, en la qual quedin explicites el seu temps d'estudis, repertori i nivell.

• Facilitar un enregistrament en vídeo amb un repertori que estarà format per dues o més obres o moviments complets, i tindrà una durada aproximada de 30 minuts. Per l'especialitat de cant aquest repertori estarà format per sis o més peces (àries d'òpera, oratori, lied, sarsuela, cançó, etc), i tindrà una durada aproximada de 20 minuts.

• Una vegada aprovada la sol·licitud pels responsables del Centre, caldrà fer la inscripció, per la qual cosa s'ha de contactar amb l'administració del Centre via email.

• Un cop realitzada la inscripció, s'enviarà la documentació necessària per a fer la gestió del visat d'estudiant davant l'Ambaixada d'Espanya al seu país.

• Caldrà presentar-se a Barcelona segons el calendari dels estudis a realitzar ja sigui per presentar les proves oficials d'accés, la prova de nivell o les audicions i oficialitzar la matrícula.

• L'oficialització de la matrícula i el pagament del curs és un requisit absolutament indispensable per a l'obtenció de la targeta d'estudiant a la Subdelegació del Govern Civil de Barcelona, i per tant per la seva estada al Centre.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web